Dramă cumplită! Cum a reușit Mihai Stoica să-și salveze fiica diagnosticată cu cancer: „Nu mai erau prea multe de făcut”

Ultima actualizare:

Teodora, unica fiică a lui Mihai Stoica, s-a luptat în urmă cu trei ani cu maladia secolului, cancerul. Oficialul stelist a făcut, însă, tot ce a fost cu putință să o salveze și a reușit! Acesta și-a schimbat total modul de viață pentru Teodora.

Teodora , unicul copil al lui Mihai Stoica (57 de ani), manager al echipei de fotbal FCSB, avea să fie diagnosticată, în floarea vârstei, la doar 24 de ani, cu cancer în stadiu avansat, boala fiind descoperită relativ târziu.

Ca să câștige lupta cu boala nemiloasă, Teodora a mers tocmai la Viena, unde a beneficiat de un tratament cu citostatice, finanţat chiar de către Gigi Becali. Din fericire, în cazul Teodorei tratamentul a dat roade.

Daniel Șendre, fost jurnalist și fost oficial al DDB, a povestit momentele grele prin care a trecut familia Stoica, în momentul în care Teodora a primit groaznicul diagnostic.

„În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer”

MM celebrul, arogantul, stelistul, omul cu funcție, bani, case și SUV-uri nu a deschis niciodată ușa despre care vorbeam. Salut astăzi discreția și decența cu care MM a trecut peste cea mai mare cumpănă a vieții sale.

În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se află în stadiul avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa.

În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica sa adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot.

Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă uși din spatele cărora teptau o speranță pentru a rămâne cu toții în viață”.

„Rivalii îi strigau “SCLAVUL lui Gigi Becali”

În tot acest timp, MM discuta fotbal la televizor, mergea în deplasări cu echipa, se certa cu oameni care îi răspundeau la contre în mass media, rivalii îi strigau «SCLAVUL lui Gigi Becali», iar peluzele continuă să scandeze refrenul celebru cu Teodora.  Totul normal, așadar, pentru că MM n-a suflat o vorbă despre ce-l chinuia”, a dezvăluit jurnalistul într-o postare amplă, pe rețelele de socializare.

Teodora a fost nevoită să recurgă la schimbări radicale în modul de viață. Fiica lui Mihai Stoica a renunțat complet la carne și la viața de noapte. Odată cu ea și tatăl său a abordat un stil de viață cât se poate de sănătos.

„E posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata”

Cred că încercarea asta la apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata”, mai povestește jurnalistul.

„Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe și semințe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit”, dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu. Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva:Toate mesele sunt cu TATA, mâncăm aproape tot timpul împreună”.

„Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla.

MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul la albit fără vreme”, a adăugat jurnalistul.

Mihai Stoica: ”Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu”

Mihai Stoica a avut, imediat, o reacție la postarea emoționantă a lui Daniel Șendre, știut fiind faptul că mangerul FCSB nu a vorbit niciodată prea mult despre cumpăna teribilă prin care a trecut fiica lui, preferând discreția totală pe marginea acestui subiect, cât se poate de delicat.

Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu, dar prefer să-ți mulțumesc aici în loc să o faci în privat. Respect, omule și multă sănătate tuturor, indiferent de culorile iubite. Doamne ajută!”, a fost răspunsul oficial al stelistului, pe rețele de socializare.

Fiica lui Mihai Stoica, Teodora, are acum 27 de ani, a trecut cu bine de nemiloasa boală și este pasionată de sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea jpg
razvan simion si ianca jpg
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg