Mihai Stoica, bucurie cu găleata în cap după victorie

Ultima actualizare:

FCSB pare să fi făcut pact cu norocul, spre marea satisfacție a patronului său, Gigi Becali. Victoria cu 3-2 obținută în ultimele secunde ale meciului de la Pitești, cu FC Argeș, i-a întărit convingerea patronului echipei că divinitatea ține neapărat ca bucureștenii să ia titlu.

Mihai Stoica și-a pus o găleată în cap de fericire (FOTO: Sportpictures)
Mihai Stoica și-a pus o găleată în cap de fericire (FOTO: Sportpictures)

De bucurie, oamenii fac gesturi ciudate, iar Mihai Stoica, managerul FCSB, a trecut tocmai printr-un asemenea moment. La finalul meciului câștigat cu scorul de 3-2 în deplasare, la Pitești, cu FC Argeș, oficialul bucureștenilor a șocat pe toată lumea punându-și o galeată în cap atunci când a mers să celebreze victoria alături de jucători și de galerie. Deocamdată nu se știe exact ce l-a împins de managerul în vârstă de 56 de ani să facă acest gest, dar e aproape sigur că găleata era goală înainte a ajunge pe post de ”căciulă”.

Eroul partidei de duminică seară a fost Andrei Dumiter. Introdus pe teren în minutul 84 în locul lui Florin Tănase, care marcase celelalte două goluri ale echipei sale, fostul jucător al lui FC Botoșani a înscris cel mai important gol al carierei în minutul 90+4 și și-a apropiat echipa la doar 5 puncte de liderul CFR Cluj.

"Numai Dumnezeu poate să dea titlul. Şi acum titlul e câştigat de CFR Cluj, e greu să recuperezi, dar dacă vrea Dumnezeu şi semnele aşa sunt, că aşa vrea Dumnezeu, dacă noi dăm gol în ultima fază a meciului, cam vrea Dumnezeu. Aşa ceva, să câștigăm atâtea meciuri în prelungiri, nu mi s-a întâmplat de 20 de ani, de când sunt eu în fotbal”, a declarat ieri, la ProX, Gigi Becali.

Acesta a recunoscut pentru prima dată că are limite ca antrenor, pentru că a spus deschis că nu el a decis introducerea lui Dumiter. ”Pe cuvânt că nu l-am pus eu, nu l-am introdus eu, nu am făcut eu schimbarea. Pe cuvânt vă spun, că nu vă mint, nu am făcut eu schimbarea, a făcut-o Petrea şi chiar l-am felicitat. I-am spus că schimbarea pe care a făcut-o el e posibil să fie campionatul. Ai făcut o schimbare care e posibil să câştigăm campionatul, i-am și spus”, a mai declarat Becali.

La finalul partidei în care i s-au recunoscut pentru prima dată calitățile de antrenor, Toni Petrea, tehnicianul FCSB, a declarat: ”Puteam să fim mai atenţi. Am avut 2-1. Am avut şi om în plus. Pe final am alergat după golul victoriei. Mă bucur că am reuşit. Trei puncte importante. Un meci frumos, cu faze de poartă, penalty-uri, cartonaş roşu, agresivitate uneori excesivă. Sunt câteva minusuri, când primeşti două goluri. Ceva nu a funcţionat acolo. Au fost nişte nesincronizări. Am ajuns în situaţia să ne vedem egalaţi. E păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri făcute cadou”, a spus Petrea, potrivit celor de la digisport.ro.

Florin Tănase, lovit după meci de preparatorul fizic al gazdelor

Meciul a fost marcat de un incident petrecut la vestiare. Florin Tănase, căpitanul învingătorilor, a fost lovit cu piciorul în spate de preparatorul fizic al gazdelor. ”Ce să zic? Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Oameni limitaţi! Aşa reacţionează. Eu mă bucur că am făcut un meci bun. După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat”, a explicat, după meci, Florin Tănase.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net