Octavian Popescu, subiect de ceartă: «Dacă nu-l ia la națională, nu știe fotbal»

Ultima actualizare:

Octavian Popescu a fost eroul meciului câștigat de FCSB cu scorul de 1-0 în fața formației FC Voluntari, spre marea bucurie a patronului său, Gigi Becali, care deja își numără banii virtuali din cont. Pentru că știe că jucătorilor tineri le crește cota dacă sunt convocați la națională, omul de afaceri a început să facă presiuni pe selecționer.

Octavian Popescu a adus victoria în fața celor de la FC Voluntari (FOTO: Mediafax)
Octavian Popescu a adus victoria în fața celor de la FC Voluntari (FOTO: Mediafax)

Partida dintre FCSB și Voluntari se îndrepta spre un egal fără goluri când, la ultima fază a meciului, Octavian Popescu, puștiul de 19 ani care a uimit lumea fotbalului românesc în ultimul an, a prins un șut năpraznic de la 25 de metri, care s-a oprit în plasa porții vizitatorilor. O reușită care l-a făcut pe Gigi Becali, care deja vrea pe Popescu 30 de milioane de euro anul acesta sau peste o sută de milioane în sezonul următor, să viseze și să revină la vechile obiceiuri, de a pune presiune pe selecționerul în funcție. Ca un afacerist versat, Becali știe că orice selecție la naționala de seniori a unui puști de doar 19 ani îi poate crește cota acestuia cu câteva milioane. Iar dacă prinde și un meci bun, atunci e posibil ca valoarea lui să explodeze. Așa că ieri a trecut la treabă: a început să-i transmită mesaje lui Edi Iordănescu: ”Nu ştiu ce va face, dar eu ştiu aşa: nu-l convoacă, habar n-are de fotbal! Tavi Popescu este cel mai bun fotbalist din România la ora asta, nu contează vârsta. Nu poţi să-i iei mingea, driblează, pas de gol, gol, este genul Neymar, se apropie de Neymar şi, fii atent, o să poată să-l şi dpăşească! Bine, nu Neymar ăsta de acum, Neymar care era. Deci dacă Tavi Popescu nu e luat la echipa naţională, el să-şi ia adio, el, Edi, înseamnă că nu ştie fotbal. Sau îi întunecă Dumnezeu mintea din răutate. Zic o ipoteză, dacă nu-l ia, ori nu ştie fotbal, ori are minte întunecată şi atunci va claca cum au mai clacat şi alţii, care au făcut împotriva mea şi au pierdut, că Dumnezeu vede”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Edi Iordănescu îl consideră pe Octavian Popescu ”necopt”

Omul de afaceri a fost deranjat după ce, acum două săptămâni, Edi Iordănescu a declarat despre Octavian Popescu, că este un jucător din anticamera echipei naționalei și a explicat și de ce: pentru că are foarte mulți timpi morți, în care dispare de pe teren. Practic, el joacă doar câteva minute dintr-un meci, când are mingea la picior, însă în rest nu face faza de apărare, nu se demarcă, nu face tot ce trebuie să facă un fotbalist în sportul modern. ”Înseamnă că şi Edi Iordănescu e de anticamera echipei naţionale, dar a intrat în cameră, deşi era în anticameră. El nu era nici în anticameră şi a intrat în cameră. Golul de l-a dat Tavi Popescu aseară, m-am sculat cu el, niciodată în viaţa mea... Tavi Popescu este cel mai bun jucător român la ora asta, nu există ca Tavi Popescu la ora asta. Să mă ierte pe mine Gică Hagi, o să-l depăşească! Ce Dobrin şi cu Balaci, ăsta-i ceva de mare rasă, e geniu, e cel mai mare geniu pe care l-a adus un fotbalist în România”, a mai spus Becali.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net