Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro pe Popescu

image
Octavian PopescuFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali iar visează la zeci de milioane de euro. De data asta, presiunea s-a mutat de pe umerii lui Coman, Tănase sau Moruțan pe cei ai puștiului Octavian Popescu, văzut drept noua ”cloșcă cu puii de aur” a FCSB.

Patronul bucureștenilor a intervenit de mai multe ori în emisiunile de miercuri seară de la Digi Sport pentru a-și expune planurile de afaceri. Concret, săptămâna asta vrea nu 13 milioane de euro, cât se pare că ar fi oferit Juventus, ci 50 de milioane de euro! Dar numai dacă oferta nu vine de la Manchester City, pentru că atunci fotbalistul care nu a confirmat nici la naționala de tineret va costa 100 de milioane!

”Refuz propunerea de 13 milioane de euro pentru că e un jucător pe care poți lua 50. De prin Italia e oferta, Giovanni s-a ocupat. Mi se pare că Juve e echipa. Sunt mai multe cluburi care-l monitorizează. Dacă îl dau cu 13, înseamnă că nu o să mai iau niciodată 50. Dacă am o perlă și pot să iau 50, pentru că pot să iau 50, pentru că el e jucător de geniu, de ce să-l dau? De ce să iau 13 dacă pot să iau 50? Poate iau mai mult, că dacă-l țin trei ani, pot să iau 100 de milioane. La Man, atât era valoarea, până în 15.000.000, dar la Octavian Popescu e altceva, el e geniu. Fără muncă nu se poate, dar la el e mai mult geniu. Vreau 50.000.000 pe el, atât! Eu nu vreau nici 20%, nici nimic, vreau 50.000.000 de euro. El să mai joace doi ani în România”, și-a expus planurile de afaceri Gigi Becali la Digi Sport.

Visele patronului FCSB au fost spulberate, la același post, de fostul selecționer Anghel Iordănescu: „Nu este normal să ai pretenții să vinzi un jucător cu 15-20 de milioane. 50 de milioane? Cu club cu tot, cu echipament, cu firmă, cu Gigi Becali la un loc! Terminați cu glumele astea”, a declarat Nea Puiu.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
accident duba utilitara ipj buzau (3) jpeg
Andra Botez Foto Pro TVJPG
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg