SCANDAL! Irina Loghin, scoasă de pe scenă la Iași! Primele declarații ale cântăreței! „A intrat o cucoană peste mine și m-a dat afară!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Invitată să susțină un recital omagial, la spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, la Sala Unirii-Cinema Victoria din Iași, doamna muzicii românești, Irina Loghin s-a trezit dată afară din scenă de către gazda show-ului, o prezentatoare de la Radio România Iași. Aceasta i-a pus în vedere Irinei Loghin că trebuie să mai cânte și niște tineri. Publicul a început să huiduie insistent! 

Scandal monstru și revoltă totală după spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, din 2 noiembrie, de la Sala Unirii-Cinema Victoria din Iași, unde cap de afiș au fost Irina Loghin și Sofia Vicoveanca. 

Marea doamnă a muzicii românești, Irina Loghin ( 84 de ani) a trăit unele dintre cele mai rușinoase și jignitoare momente din vasta sa carieră de artist. 

Chiar în timpul momentului artistic, susținut de Irina Loghin, în timp ce sala era în delir, pe scenă și-a făcut apariția prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, de la Radio România Iași. 

Aceasta a întrerupt concertul Irinei Loghin și a scos-o de pe scenă pe interpretă, care nu-și terminase recitalul de 50 de minute, prevăzut în contract. Doina Baciu a insistat ca  marea artistă să părăsească scena, pentru a face loc tinerilor artiști, care nu ar mai fi apucat să cânte din cauza ei. 

Irina Loghin a părăsit scena contrariată și cu lacrimi în ochi, după ce aceeași prezentatoare i-a trântit verde în față că nu vrea să mai lase loc și tinerei generații. Publicul a luat foc, a început să huiduie copios și să strige numele Irinei Loghin.

Contactată de Click!, Irina Loghin a explicat, cu un gust amar în glas, ce anume s-a întâmplat mai exact pe scena de la Iași. 

Irina Loghin:  „A intrat o cucoană pe scenă, nu știu cine era, să mă scoată afară!”

„Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult.

A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă.

Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar, acolo nu era festival pentru tineri!

Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a povestit Irina Loghin, pentru Click! 

Se ajunge la proces? Irina Loghin:„ De ce mă dă  pe mine ea în judecată, că m-a dat afară de pe scenă?”

 Deși gestul a fost unul rușinos la adresa marii noastre artiste, aceasta s-a trezit amenințată cu instanța de către Doina Baciu. 

Aceasta  a acuzat-o pe interpretă că i-a jignit pe ceilalți artiști, iar pentru acest lucru îi va intenta un proces.

„A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea…

Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar. A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin. 

A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut. 
Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, pentru Star Popular.

Irina Loghin s-a declarat a fi consternată la auzul veștii că va fi tărâtă, fără nici o vină, într-un proces în urma celor întâmplate la Iași. 

„Această persoană nu cunoaște, cred, valoarea unui spectacol, nu pot spun de unde a apărut. Celui care a organizat, Ion Macovei, îl știu de mult, i-am spus că vreau să cânt o oră. Faptul că am intrat atunci și ei nu au prezentat tinerii înainte, nu e vina mea.

 Eu nu am o problemă cu tinerii, sunt talentați. Nu era momentul lor acolo, publicul a plătit să cânte Irina Loghin!

De ce mă dă pe mine ea în judecată, că m-a dat afară de pe scenă?! Macovei a greșit pentru că el m-a invitat! Clauzele mele din contract sunt să cânt 50 de minute, o oră, altfel nu mulțumești publicul, trebuie să justifici banii!  

Să mă dea în judecată pentru ce? Eu nu am jignit pe nimeni. Eu am fost jignită că m-a dat afară din scenă! Doamna aceea mi-a zis: «Așa sunt ăștia consacrați, nu-i lasă și pe cei mici să se lanseze!» 

Așa a zis pe scenă, asta m-a deranjat! Eu eram lângă ea! Era pusă pe rele. Înainte să intre ea pe scenă, l-a trimis pe Macovei si mi-a adus un buchet de flori. Macovei mi-a spus:« Vă rog să părăsiți scena că la 22 ne dă afară!» Aveau de promovat tinerii ăștia! Dar, publicul nu era interesat de ei, ci de capetele de afiș!

Cum să jignesc eu tineretul? Nici nu știu cine sunt! Habar nu aveam. Când am ajuns și am văzut câți sunt, eu i-am spus: domnul Macovei, vezi că eu intru după o oră. Voia să mă bage ultima! Mai cântam și eu vreo două piese. Am intrat după o oră și un sfert! Sofica a cântat prima! Cred că vreo 20-25 minute”, a  mai declarat Irina Loghin, în exclusivitate, pentru Click!

Publicul, revoltat la maxim! „A umilit un artist român”

Publicul este revoltat la maxim, după ieșirea rușinoasă din scenă a marii doamne a cântecului românesc! 

Fanii Irinei Loghin, dar și mulți dintre cei care au participat la spectacolul de la Iași și au văzut cu ochii lor cele petrecute pe scenă, au taxat dur gestul Doinei Baciu, pe Internet, făcând apel la organizatori să ia măsuri și să sancționeze gestul Doinei Baciu de la Radio România Iași.  

„Vreau doar să vă  transmit că, în această seară colega dvs. Doamna Doina Baciu, casiera Radio Iași (cea care din acestea seară a rămas în istorie), este un exemplu care a lăsat un gust amar în prezentarea spectacolului aniversar muzica populară Iași-Cinema Victoria. 

A alungat de pe scenă un artist precum Irina Loghin, a intrat peste dânsa cu un tupeu ce însoțește alte categorii de oameni, probabil fără educație. A umilit un artist român, o valoare a muzicii noastre! 

Eu ca și spectator m-am simțit umilită de aceasta doamnă care efectiv tipa la spectatori -cei care au plătit biletul și juca un teatru de mahala. Pacat și pentru dvs. că o aveți în trust și o lăsați să meargă mai departe fără nici cei 7 ani de acasă! Trist!”, a spus un utilizator, plătitor de bilet, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net