Băutura secretă pe care o consumă Irina Loghin. O ferește de boli și o bea în fiecare zi: „Este cea mai bună”

Ultima actualizare:

La vârsta de 84 de ani, Irina Loghin reușește să se mențină pe cât de energică se poate. Nu puțini au fost cei care au remarcat că vedeta arată mult mai bine față de alte persoane din aceeași categorie de vârstă, iar acum am aflat și care sunt trucurile la care apelează pentru a-și îmbunătăți viața.

Irina Loghin / foto: Arhiva Click!
Irina Loghin / foto: Arhiva Click!

O condiție fizică bună și o piele cât mai sănătoasă nu se mențin cu ușurință. Este necesar să investim în imaginea și viața noastră, astfel că unul dintre exemplele că putem face acest lucru este artista Irina Loghin. 

Irina Loghin a renunțat la consumul de carne 

De mai bine de 40 de ani, una dintre faimoasele interprete de muzică populară ale acestei țări a renunțat la consumul de carne. Nu lasă să treacă nicio zi fără activitate fizică și este atentă la stilul de viață pe care îl are. 

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a mărturisit Irina Loghin, într-un interviu acordat Antena 3.

Irina Loghin a dat dovadă de sinceritate mărturisind că există situații în care este nevoită să consume carne de pui, însă nu îi provoacă plăcere. 

„De obicei eu nu gătesc porc. Carnea este departe de mine, am renunțat la carne. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar  şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Când nu am încotro, când sunt în deplasare. Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Un fin ne face cozonacul. Pe masă aveam nelipsitele sarmale de pește. Pentru restul familiei  fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani", mai spune Irina Loghin.

„În fiecare dimineață beau un ceai de cătină”

Operațiile estetice nu au loc în viața vedetei, căci ea este adepta tratamentelor naturiste. În fiecare dimineață bea un ceai de cătină, care o ajută să se mențină mult mai tânără și mai sănătoasă. 

Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin", a dezvăluit Irina Loghin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net