Câți bani cer Irina Loghin și Marina Voica pentru a cânta la un eveniment. Sumele nu sunt accesibile oricui

Ultima actualizare:

Interpretele de muzică populară Irina Loghin (84 de ani) și Marina Voica (86 de ani) nu au renunțat să cânte la evenimente, iar sumele pe care le cer nu sunt deloc mici.

Cele două artiste nu sunt ieftine deloc / foto: arhivă
Cele două artiste nu sunt ieftine deloc / foto: arhivă

Fiind două dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, embleme ale „generației de aur”. Așadar, tarifele pe care le percep pentru o cântare nu sunt pentru oamenii de..rând.

Atunci când sunt chemate la un eveniment, Irina Loghin și Marina Voica interpretează genuri diferite de muzică. Prima are repertorii din folclor, iar a doua piese pop.

Irina loghin, la „scumpă” decât Marina Voica

Deși au ajuns la o vârstă respectabilă, încă nu au renunțat la scenă. Îndrăgitele artiste încântă lumea, chiar dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate. Irina Loghin a fost operată de hernie de disc în februarie, iar Marina Voica a suferit o intervenție la inimă în 2021.

Anul trecut au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Irina Loghin ar solicita un onorariu de 1500 de euro pentru un eveniment. Însă, un organizator de evenimente a dezvăluit marele secret.

Așadar, Irina Loghin și-a mărit tariful în 2023. De la 1500 de euro, la peste 2000 de euro. În ceea ce o privește pe Marina Voica, ea cere bani mai puțini decât colega sa de breaslă, mai exact, 1000 de euro.

„Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă. Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro. Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!”, a spus un organizator de eveniment, relatează playtech.ro

Marina Voica nu a cântat niciodată la nunți

Marina Voica continuă să participe la evenimente, să cânte, să susțină recitaluri antrenante, având fani din toate generațiile, dar nu a prestat niciodată la nunți.

„Tocmai plec la concert, la Moroeni, iar pe urmă merg la mare. Deocamdată, nu o să cânt la mare, în niciun caz. Eu n-am cântat însă niciodată la nunți, nu aveam cum, căci nu am repertoriu, trebuie să ai un repertoriu pentru astfel de petreceri. La zilele de oraș merg mai des”, a declarat Marina Voica, acum câteva zile, potrivit sursei citate mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net