Marina Voica, chef la tv, la 86 de ani!

Ultima actualizare:

O viaţă pe scenă, la propriu! Marina Voica a împlinit 86 de ani la 3 septembrie, dar cântă şi dansează cu aceeaşi bucurie de viaţă ca-n tinereţe. Artista a avut parte de o aniversare specială în lumina reflectoarelor. I-au fost alături colegi de breaslă, prieteni, dar şi admiratoarea cea mai mare. 

Marina Voica  a fost invitată  în ediţia de  luni a emisiunii
Marina Voica a fost invitată în ediţia de luni a emisiunii

Prieteni dragi, emoţii, cadouri, tort, amintiri şi multă voie bună. Acestea au fost ingredientele unei petreceri organizate de Cristi Brancu şi de colegii săi de la emisiunea pe care acesta o realizată la Prima TV. Deşi acum doi ani a suferit o intervenţie chirurgicală pe inimă, artista a demonstrat că pofta de viaţă poate rămâne neştirbită, indiferent de vârstă sau de greutăţile vieţii.

Citește și: Marina Voica, fără pensie după o carieră de 50 de ani! Cum își duce zilele artista

A păşit în platoul emisiunii „Exclusiv VIP” voioasă şi îmbrăcată foarte cochet. De altfel, prietenii săi apropiaţi ştiu deja că, atunci când trebuie să plece undeva sau când este invitată la o emisiune, Marina Voica are mari emoţii şi îşi pregăteşte atent hainele de scenă, încă din ajun. 

Nu rata nici: Marina Voica, replică dură pentru Cătălin Măruță, în direct: «Lăsați-mă să mor liniștită»

image

Octavian Ursulescu (75 de ani), amfitrionul atâtor spectacole, a fost şi el alături de Marina şi i-a făcut o declaraţie deosebită.

Îţi fac o declaraţie de admiraţie profesională. Te-am prezentat pentru prima dată acum vreo 45 de ani şi nu am încetat de atunci să îţi admir puterea de autodevenire şi de reinventare.

Ai început cu cântece spaniole, ai făcut şlagăre din melodiile marilor noştri compozitori şi, după 90 ai devenit o compozitoare, o textieră şi o pianistă extraordinară, aşa încât nu am cum să nu te admir mai ales că ai reuşit încă ceva. Ai adus publicului de la noi piese străine în nişte variante extraordinare, de la artişti precum Pulp sau Leonard Cohen”, spus Octavian Ursulescu. 

«Universul râde de noi, că facem socoteala» 

La petrecerea de la tv dată în cinstea Marinei Voica au luat parte şi alţi colegi, unii din platou - Silvia Dumitrescu şi Oana Sârbu, alţii prin intermediul unor apeluri telefonice video - Anca Ţurcaşiu şi Laurenţiu Duţă. Invitată la petrecere a fost şi cea mai mare admiratoare pe care o are artista, Natalia, care vine mereu din Iaşi de câte ori vrea să o revadă.

După ce ne-am cunoscut şi am fost în vizită la ea, m-a sunat într-o zi să mă cheme şi mi-a zis să-i fac griş cu lapte. Aşa că cinci zile cât am stat la ea i-am făcut griş cu lapte!”, a povestit Natalia. 

Exclusiv VIP, unde realizatorul   Cristi Brancu i-a organizat   o petrecere-surpriză
Exclusiv VIP, unde realizatorul Cristi Brancu i-a organizat o petrecere-surpriză

Medicul Zoltan Galajd, care i-a devenit un bun prieten după ce i-a salvat viaţa acum doi ani, când a operat-o pe inimă, nu a putut sosi la petrecere, dar i-a făcut personal o vizită.

A venit pe 3 septembrie special la mine la Breaza şi mi-a adus o surpriză, un cadou, un copac pe care mi l-a plantat în curte. Are nişte fructe care se coc iarna şi iarna trebuie să le mănânci!”, a povestit Marina Voica.

În ceea ce priveşte frumoasa vârstă aniversată, artista a adăugat:

„Acuma hai să ne aducem aminte cum am fost. Cred că Universul râde de noi, că facem socoteala. Pământul nostru, viaţa noastră este aşa: pac, pac! Şi noi facem socoteala, că unul e tânăr, unul mai bătrân!”.

La final de emisiune şi de petrecere, Marina Voica a cântat şi a dansat în aplauzele invitaţilor. De asemenea, a anunţat că îşi doreşte foarte mult să revină în atenţia publicului, spunând că pregăteşte să lanseze noi melodii. 

A debutat la TVR, în anul 1960 

image

Născută Marina Alexandrovna Nicolskaia, la 3 septembrie 1936, în Ivanovo din Rusia (fostă URSS), artista a îndrăgit muzică încă din copilărie, dar a fost atrasă şi de gimnastică şi a avut la îndemână şi o carieră de economist, căci a absolvit Facultatea de Finanţe şi Credit de la Moscova.

image

În studenţie l-a cunoscut pe Marcel Voica, cu care s-a căsătorit, iar după terminarea facultăţii s-a stabilit definitiv în România. A debutat în showbiz-ul românesc în emisiunea „Tinere talente” a lui Valeriu Lazarov de la TVR, cu piesa „Pe aripa vântului lansată”, în 1960. Până acum, a lasnat peste 850 de melodii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net