Marina Voica: ,,Aș muri pe loc, dacă aș vedea că nu mă mai iubește”

Marina Voica, celebra artistă în vârstă de 86 de ani, rememorează întâmplări și persoane dragi la o discuție cu realizatoarea de emisiuni Ilinca Vandici.

Marina Voica la emisiunea ,,Te ascult” realizată de Ilinca Vandici. Foto: captură video YouTube
Marina Voica la emisiunea ,,Te ascult” realizată de Ilinca Vandici. Foto: captură video YouTube

Sub aspectul fragil, gingaș al îndrăgitei cântărețe, se află o femeie puternică, ce a știut să înfrunte în mod curajos viața. Astfel, povestește despre bărbatul care i-a marcat frumos, dar și cu suferință destinul, și căruia îi păstrează în suflet emoții și amintiri pline de afecțiune.

Este vorba de medicul cardiolog Viorel Teodorescu, cel care urma să îi devină cel de-al doilea soț.

Acesta era student la medicină când a văzut-o la televizor și s-a îndrăgostit de ea. S-au cunoscut și au ieșit împreună, treptat artista urma să se îndrăgostească iremediabil de el. După doi ani în care artista s-a luptat să obțină cetățenia, Marina fiind de origine rusă, aceștia au reușit să se căsătorească. Emoția se citește pe chipul ei atunci când amintește despre cei 17 ani petrecuți alături de Viorel, bărbatul care i-a fost un sprijin și un prieten loial și care a iubit-o cu adevărat. Visul acestuia era să trăiască și să lucreze într-o țară occidentală și să îi ofere iubitei sale soții un trai mai bun. A reușit să o convingă pe Marina și, în 1980, au fugit în Germania. La München li s-a pus la dispoziție o casă cu toate cele necesare, primind, de asemenea, o remunerație decentă. Viorel plănuia să își deschidă un cabinet medical și totul mergea bine. Viitorul se întrevedea în culori optimiste, iar ei erau mulțumiți, se iubeau și erau fericiți. Visul acesta nu avea să dureze prea mult, într-o zi Viorel a descoperit că suferea de cancer. Nu s-a putut face nimic, însă, s-a stins în câteva luni. S-au întors în țară la rugămintea lui, dorea să moară alături de părinți.

Marina Voica mărturisește că în relația lor iubirea lui Viorel a fost mai puternică

,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește.”

Marina Voica - Selfie. Foto: Facebook
Marina Voica - Selfie. Foto: Facebook

Sufletul Marinei mărturisește însă altceva: ,,Știți ce s-a întâmplat, o chestie îngrozitoare, după ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește.  Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dădeam seama că el era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar tu îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam.”

Cum vede Marina Voica relațiile dintre femei și bărbați

Artista consideră că atunci când iubește cu adevărat, bărbatul se dăruiește mult mai mult decât o poate face sau este dispusă să o facă o femeie. Este capabil de sacrificiu. ,,Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia [...], aceasta este firea bărbatului”.

Marina afirmă că ,,femeia trebuie să fie adorată”, dar demnă, demnă de a fi femeie, acesta este rolul ei. Nu trebuie să se agațe prea mult de un bărbat, pentru că poate suferi decepții. Bărbații înșală prin natura lor, nu pentru că n-ar iubi, ci pentru că așa sunt construiți, iar femeile trebuie să fie conștiente de acest lucru.

Marina Voica la ,,Te ascult” - realizatoare Ilinca Vandici.
Marina Voica la ,,Te ascult” - realizatoare Ilinca Vandici. Foto: captură video Youtube

Marina Voica, gânduri despre singurătate

Singurătatea este grea, mărturisește Marina Voica. Însă, ,,nu m-am gândit să îmi refac viața după Viorel. Teoretic, mi-ar plăcea să am pe cineva pe care pot să mă sprijin. Și asta poți să o faci numai cu un bărbat. În societate o femeie fără bărbat este zero, asta am simțit eu”, a mai mărturisit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net