Nemaipomenit cum se mișcă! Marina Voica dansează fabulos la 85 de ani!

Ultima actualizare:

Marina Voica a fost prezentă în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, unde a făcut un show total. A dansat și a cântat cu o poftă de viață de nedescris! Marea artistă reușește chiar și la cei 85 de ani pe care îi are să fie într-o formă maximă, am putea spune chiar de invidiat.

Marina Voica, senzațională la 85 de ani!

Cântă, dansează și are o energie nemaipomenită! Marina Voica, fire pozitivă, crede mult în forțele proprii, așa că de fiecare dată când are ocazia demonstrează că nu există bătrânețe, ci doar gândiri nepotrivite. Un astfel de exercițiu a avut loc chiar în emisiunea lui Cristi Brancu, unde Marina Voica a făcut un spectacol demn de o regină ca ea, pentru că este o artistă desăvârșită.

Cântăreața, care este un exemplu pentru oricine, nu are ca pasiune doar muzica, mai nou vrea să se reapuce și de patinaj. Așadar, chiar dacă acum are 85 de ani, iar în urmă cu un an a fost operată la inimă, Marina Voica debordează de energie!

„Pot să respir și asta e foarte important, trebuie să trăiesc o viață normală! Aș vrea să mai patinez, am fost patinatoare bună, să mai înot puțin. Am spus în glumă că vreau să plec în Cosmos, după ce am condus un tanc!“, a mărturisit Marina Voica, în emisiunea lui Cristi Brancu, când a fost întrebată ce își mai dorește să facă. 

Ce cadou emoționant a primit Marina Voica de la îngerul ei păzitor, doctorul care i-a “reparat” inima, Zoltan Galajda!

Artista mărturisește că este mai în formă ca oricând, dar și recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și trăiește! Are un înger păzitor în prezența doctorului care a operat-o pe cord deschis și a făcut operă de artă din inima ei, așa cum îi place îndrăgitei cântărețe să spună. Este vorba de medicul Zoltan Galajda, pe care Marina Voica nu doar îl stimează, ci îl și iubește și apreciază.

Astfel, mare i-a fost surpriza când a primit un frumos tablou care o înfățișează în două ipostaze pe Marina Voica, în tinerețe și la maturitate, de la chirurgul Zoltan Galajda. 

„După operație, când a revenit printre noi, cu muzica și temperamentul pe care îl știți, am decis eu și alți prieteni să îi fac personal un cadou care să reflecte, de fapt, temperamentul dânsei.

Am aflat că doamna Marina Voica are concert la Arad vara aceasta. Ar fi fost indicat să îi înmânez  personal acest cadou la Arad, însă nu pot fi de față pentru că unica mea fiică se căsătorește și nu pot fi acolo, și cineva care mi-e drag din Arad și iubitor de artă m-a ajutat să găsesc artistul care să facă acest tablou, pictat de un pictor din Moldova, din Comănești!”, a povestit domnul doctor Zoltan Galajda, despre ideea acestui cadou.

Marina Voica, operată la inimă, în 2021

„E o minune ce a făcut din inima mea, e invenția lui, ceva absolut aparte! FiIndcă niciun doctor nu a vrut să mă opereze! Uite că acest om a făcut minunea, fiindcă eu nu am mai putut să respir și la un moment dat am crezut că așa rămân și așa duc viața, ba la spital, ba acasă, ba la spital. Și iată că, prin prietenul nostru comun, și-a dat seama că nu prea mă simt bine.“, a povestit Marina Voica.

„A fost o surpriză pentru noi și pentru mine, pentru că nu știam că este bolnavă, cardiacă. Când am aflat în ce stare e, ne-am asumat! Dar meritul este al dânsei pentru că are un temperament fantastic, contează foarte mult asta! (…) Erau șanse mari să o pierdem, era un caz la limită. Am mai trecut prin niște emoții mici și după operație, dar astea ne aparțin nouă”, a declarat și doctorul Zoltan Galajda, la Exclusiv VIP.

„Doamna Marina Voica mă răsfață cu mesaje și eu o întreb dacă și-a luat medicamentele!”, a declarat medicul, urmat de celebra artistă: „Eu mă tocmesc cu domnul doctor, mă supraveghează și e foarte important!”, a completat vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net