Cum arată casa de la Breaza a Marinei Voica. Aici e colțul de rai al solistei de 85 de ani!

Marina Voica s-a retras de ceva vreme la Breaza, lăsând în urmă tot zbuciumul din Capitală. Îndrăgita solistă și-a creat în curtea casei un mic colț de rai, unde se bucură din plin de aer curat și liniște. Iată cum arată grădina artistei!

image
Cum arată casa de la Breaza a Marinei Voica Foto: Arhivă personală

Marina Voica a renunțat de multă vreme la agitația din București, mutându-se în județul Prahova de mai bine de 20 de ani, în căutare de liniște și un spațiu verde pe care să îl gospodărească. Îndrăgita artistă a ales Breaza drept oraș de reședință, reușind să își organizeze o grădină după bunul plac, care deservește drept oază de liniște, la cei 85 de ani ai săi. 

Marina Voica se mândrește cu grădina sa pe rețelele de socializare

Deși trăiește singură, Marina Voica e mulțumită cu locuința ei cochetă, iar cu grădina de care are grijă se laudă și pe rețelele de socializare, acolo unde solista este în continuare foarte activă. Cântăreața preferă să stea la aer curat, iar acest lucru îi și face foarte bine, după ce anul trecut a suferit o operație pe cord.

Și plouă, și frig… asta afară. Însă la mine în curte, mărul a înflorit ca niciodată!”, a scris Marina Voica pe Facebook, în dreptul unei imagini din curtea sa. 

În poza cu pricina se poate observa că solista, deși în vârstă, își gospodărește exemplar grădina, având în vedere că iarba este tunsă, copacii sunt văruiți, iar florile colorate plantate ici și colo completează perfect peisajul.

Din când în când, Marina Voica mai are parte și de ajutor, dar și de o companie plăcută, având în vedere că solistul Gabriel Dorobanțu, care locuiește în aceeași localitate, o mai vizitează pe artistă.

stanga
dreapta
marina voica5 png
marina voica3 png
marina voica2 png
marina voica1 png
marina-voica jpg

Cum s-a descurcat Marina Voica în perioada pandemiei de coronavirus

În urmă cu doi ani, pragul Marinei Voica a fost trecut și de jurnaliștii de la TVR 2, care au fost curioși cum a resimțit solista pandemia de coronavirus. Fiind obișnuită să locuiască singură, și declarând chiar că „iubește singurătatea”, îndrăgita artista nu s-a plâns de perioada izolării, fiind mai degrabă dornică să discute despre muzică și artă.

La Breaza nu s-a simțit panica, până acum nu e niciun caz (de COVID n.r). Anul ăsta ceva s-a schimbat la mine. Eu oricum sunt melancolică. Dacă asculți unele piese ale mele o să-ți dai seama.”, declara pe atunci Marina Voica.

Citește și: Marina Voica, la plajă, pe litoral. La 85 de ani, solista își sfidează vârsta și problemele de sănătate

Marina Voica a fost căsătorită de două ori

Artista, originară din Rusia, a fost căsătorită de două ori, prima oară cu un coleg de facultate, iar ulterior cu cel care i-a devenit suflet pereche, medicul cardiolog Viorel Teodorescu.

Din nefericire, acesta a decedat după o luptă cu o formă grea de cancer, lăsându-o pe Marina Voica văduvă și îndurerată. Ulterior, artista a mai bifat o poveste de dragoste cu solistul Laurenţiu Cazan, însă cei doi nu s-au căsătorit.

Citește și: Marina Voica, pe scenă la 85 ani! Viața de telenovelă a solistei care s-a iubit cu Laurențiu Cazan

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu