Marina Voica, la plajă, pe litoral. La 85 de ani, solista își sfidează vârsta și problemele de sănătate

Ultima actualizare:

    Marina Voica, elegantă și modernă și la 85 de aniFoto: Facebook
Marina Voica, elegantă și modernă și la 85 de aniFoto: Facebook

Marina Voica a împlinit 85 de ani în 2 septembrie, dar timpul trece frumos peste îndrăgita artistă. Trecută prin greutăți și probleme de sănătate care i-au pus viața în pericol , cântăreața nu și-a pierdut pofta de a trăi. Ba dimpotrivă, pare mai tonică și mai voioasă ca oricând.

Marina Voica, un spirit mereu tânăr


    Marina Voica e pasionată de modăFoto: Facebook
Marina Voica e pasionată de modăFoto: Facebook

Admirată pentru felul în care se bucură de tot ce o înconjoară și pentru stilul vestimentar prin care sfidează vârsta, Marina Voica ne arată tuturor că poți fi modern și relaxat și dacă ai peste 80 de ani. Pozele ei de pe Facebook fac deliciul admiratorilor, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute. Îmbrăcată în jeans din cap până-n picioare, cu pantofi sport și șapcă, Marina Voica a fost o prezență de neratat pe străzile din Breaza, orășelul liniștit în care a ales să trăiască.


    Marina Voica a plecat la mare să se relaxezeFoto: Facebook
Marina Voica a plecat la mare să se relaxezeFoto: Facebook

În weekendul de după ziua ei de naștere, artista a apărut pe Facebook într-o ipostază relaxantă, la plajă. Cu pălărie, ochelari de soare și o rochiță scurtă, marea cântăreață e în elementul ei la malul mării.

Marina Voica, intervenție riscantă pe cord deschis 

Anul acest, Marina Voica a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de riscantă. Aceasta a fost operată la o clinică privată din Brașov. Marina Voica avea două dintre valvele inimii cu leziuni severe, însă operația pe cord deschis, singură soluție medicală care i-ar fi putut salva viața, a fost evitată de toate instituțiile de specialitate. Intervenția deosebit de riscantă a fost salvatoare, reușindu-se efectuarea ei în mare parte pe cord bătând, ceea ce a permis o recuperare rapidă.

“Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc! Echipa spitalului împreună cu doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, a spus Marina Voica la câteva zile de la operația care i-a salvat viața.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net