Marina Voica, declarații surprinzătoare despre familia din Rusia

Marina Voica a avut parte de o poveste frumoasă de dragoste. După ce ea și soțul ei s-au îndrăgostit, artista a ales să părăsească Rusia și să se mute definitiv în România. Familia Marinei Voica, a rămas, însă, acolo.

marina voica jpeg

Declarații despre familia din Rusia

Marina Voica a declarat că, din păcate, nu mai are pe nimeni din familie, în viață. De asemenea, cântăreața a adăugat că nici prieteni nu mai are în Rusia.

„Nu mai am pe nimeni! Nici prieteni, nici … Nu, nu! Eu sunt cea mai mică dintre toate rudele și toți au murit și eu am rămas singură, a declarat cântăreața pentru cancan.ro

Marina Voica este distrusă de pierderea fratelui

Cântăreața a povestit despre durerea provocată de decesul fratelui ei, chiar înainte de Revelion. El fiind singura rudă pe care o mai avea aceasta.

 ’’Fratele meu, singura mea rudă care a rămas acolo era fratele, dar a murit înainte de Revelion. Sunt distrusă, bineînțeles’’, a adăugat cântăreața.

Marina Voica a povestit că a pierdut legătura cu prietenii și colegii din școală și facultate, însă dorește ca toată lumea să fie bine, în contextul începerii războiului.

‘’Și cu prietenii de școală, de facultate am pierdut legătura de când nu ne-am mai văzut. Sperăm să fie bine’’, a adăugat artista pentru sursa menționată.

Marina Voica și relația de iubire

Marina Voica a absolvit Facultatea de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, cu care s-a căsătorit. După terminarea facultății s-a stabilit definitiv în România, iar familia sa a rămas în Rusia. Artista s-a căsătorit prima oară când nici nu împlinise 20 de ani.

Aveam 1 ani, Marcel Voica intrase in viata mea si toata lumea stia că suntem impreuna. Dar trebuia să plece pentru ca terminase facultatea. Eram total dezorientata, aveam nevoie de el. Asa ca am hotarat sa ma marit… Dar daca n-ar fi murit mama, nu faceam pasul asta si n-ajungeam in Romania. Cine știe cum ar fi fost viata mea… Tata l-a rugat pe Marcel sa ma mai lase in Rusia, până-mi iau diploma. Marcel a fost de acord. Am apucat sa traim ca sot si sotie doar un an. Dupa care Marcel a plecat in România“, declara solista pentru Marea Dragoste.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net