Incredibil cum arată Marina Voica la 85 de ani! Cât de cochetă este artista! «Nu se mai miră nici doctorii»

La 85 de ani și după o operație dificilă pe cord, Marina Voica a urcat pe scena Sălii Palatului duminică seară, pe 6 Martie, într-un spectacol al primăverii care a avut o distribuție de excepție! A fost pentru a doua oară de la intervenția la inima când Marina Voica s-a aflat în fața publicului! Și a avut mari emoții, dar o stare fizică de zile mari.

Marina Voica debordează de energie la 85 de ani
Marina Voica debordează de energie la 85 de ani

Celebra artistă are o energie de invidiat, a dansat și a cântat trei piese, reușind să ridice sala în picioare! Cochetă, Marina Voica și-a pregătit ținuta de scenă din timp, o rochie grena cu paiete, bine accesorizată. Colegele sale mai tinere, Anca Țurcașiu și Sanda Ladoși, au lăudat-o și apreciat-o pentru ceea ce a făcut pe scenă și pentru toată forța, energia și voința de fier de care dă dovadă chiar și acum.

Marina Voica: ”Generația nouă de artiști nu are de ce să mă invidieze”

"Tot timpul am emoții! Deja știind că am acest spectacol, nu eram om! Și când am văzut că s-a ridicat lumea din sală în picioare am avut emoții! Nu se poate fără emoții! Nu se mai miră nici doctorii, că i-am uimit deja, ce să mai zică! (…) Generația nouă de artiști nu are de ce să mă invidieze. Eu sunt un exemplu pentru ei!", a spus Marina Voica după ce a coborât de pe scena Sălii Palatului, încântată de faptul că este apreciată și aplaudată de colegele ei de breaslă mai tinere!

Ce cadou și-a dorit  Marina Voica de 8 Martie, de Ziua Femeii

La cei 85 de ani ai săi, Marina Voica ne-a dezvăluit că nu îi lipsește nimic.

"Nu îmi lipsește nimic! Eu sunt femeie zi și noapte! (...) Nu știu cum se întâmplă, dar parcă în ultimii ani am mai mult succes...", a mărturisit Marina Voica.

Întrebată dacă își amintește ce cadouri îi făcea soțul ei de Ziua Femeii, de 8 Martie, Marina Voica a povestit: "Cadouri? Care cadou? Cadoul meu era dragostea lui! Cadoul era vorbele lui, când îmi spunea «Ești cel mai important lucru din viața mea!». Asta îmi repeta mereu! Ce cadou? Eu nu suportam cadoul, nu nimerea, întotdeauna nu avea gust. Și atunci am spus, eu îmi fac singură cadouri, mă duc și îmi cumpăr singură! Să nu-mi faci cadouri!", s-a confesat Marina Voica în culisele de la Sala Palatului.

Marina Voica spune că soțul ei nu era foarte inspirat la cadouri
Marina Voica spune că soțul ei nu era foarte inspirat la cadouri

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net