Incredibil cum arat─â Marina Voica la 85 de ani! C├ót de cochet─â este artista! ┬źNu se mai mir─â nici doctorii┬╗

La 85 de ani ╚Öi dup─â o opera╚Ťie┬ádificil─â pe cord, Marina Voica a urcat pe scena S─âlii┬áPalatului duminic─â sear─â, pe 6 Martie, ├«ntr-un spectacol al prim─âverii┬ácare a avut o┬ádistribu╚Ťie de excep╚Ťie! A fost pentru a doua oar─â┬áde la interven╚Ťia┬ála inima c├ónd Marina Voica s-a aflat ├«n┬áfa╚Ťa┬ápublicului! ╚śi a avut mari emo╚Ťii, dar o stare fizic─â de zile mari.

image
Marina Voica debordeaz─â de energie la 85 de ani

Celebra artist─â┬áare o energie de invidiat, a dansat ╚Öi a c├óntat trei piese, reu╚Öind┬ás─â ridice sala ├«n picioare! Cochet─â, Marina Voica ╚Öi-a preg─âtit ╚Ťinuta de scen─â din timp, o rochie grena cu paiete, bine accesorizat─â. Colegele sale mai tinere, Anca ╚Üurca╚Öiu ╚Öi Sanda Lado╚Öi, au l─âudat-o ╚Öi apreciat-o pentru ceea ce a f─âcut┬ápe scen─â ╚Öi pentru toat─â for╚Ťa, energia ╚Öi voin╚Ťa┬áde fier de care d─â dovad─â chiar ╚Öi acum.

Marina Voica: ÔÇŁGenera╚Ťia nou─â de arti╚Öti nu are de ce s─â m─â invidiezeÔÇŁ

"Tot timpul am emo╚Ťii! Deja ╚Ötiind┬ác─â am acest spectacol, nu eram om! ╚śi c├ónd┬áam v─âzut c─â s-a ridicat lumea din sal─â ├«n┬ápicioare am avut emo╚Ťii! Nu se poate f─âr─â emo╚Ťii! Nu se mai mir─â nici doctorii, c─â i-am uimit deja, ce s─â mai zic─â! (ÔÇŽ) Genera╚Ťia nou─â de arti╚Öti nu are de ce s─â m─â invidieze. Eu sunt un exemplu pentru ei!", a spus Marina Voica dup─â ce a cobor├ót de pe scena S─âlii┬áPalatului, ├«nc├óntat─â de faptul c─â este apreciat─â ╚Öi aplaudat─â de colegele ei de breasl─â mai tinere!

stanga
dreapta
IMG 4567 jpg
IMG 4574 jpg
IMG 4597 jpg

Ce cadou ╚Öi-a dorit  Marina Voica de 8 Martie, de Ziua Femeii

La cei 85 de ani ai săi, Marina Voica ne-a dezvăluit că nu îi lipsește nimic.

"Nu îmi lipsește nimic! Eu sunt femeie zi și noapte! (...) Nu știu cum se întâmplă, dar parcă în ultimii ani am mai mult succes...", a mărturisit Marina Voica.

├Äntrebat─â┬ádac─â ├«╚Öi aminte╚Öte ce cadouri ├«i f─âcea so╚Ťul ei de Ziua Femeii, de 8 Martie, Marina Voica a povestit: "Cadouri?┬áCare cadou? Cadoul meu era dragostea lui! Cadoul era vorbele lui, c├ónd ├«mi spunea ┬źE╚Öti cel mai important lucru din via╚Ťa mea!┬╗. Asta ├«mi repeta mereu! Ce cadou? Eu nu suportam┬ácadoul, nu nimerea, ├«ntotdeauna nu avea gust. ╚śi atunci┬áam spus, eu ├«mi fac singur─â┬ácadouri, m─â duc ╚Öi ├«mi cump─âr singur─â! S─â nu-mi faci cadouri!", s-a confesat Marina Voica ├«n culisele de la Sala Palatului.

image
Marina Voica spune c─â so╚Ťul ei nu era foarte inspirat la cadouri

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg