Irina Loghin, în al nouălea cer ca bunică! Cel mai emoționant mesaj transmis nepoatei sale: „Fericire nemărginită împreună cu tine!”

Irina Loghin (84 ani) este cea mai fericită de când a devenit bunică de fetiță.  Interpreta de muzică populară a postat niște imagini înduioșătoare cu Ana Alexandra, în care își exprimă bucuria că micuța a împlinit 6 luni.

„La multe lunițe fericite, prințesa mea! 6 luni de fericire nemărginită împreună cu tine!”, a mărturisit artista.

Visul cel mai mare al Irinei Loghin a fost să devină bunică! Și asta s-a întâmplat anul trecut, odată cu venirea pe lume a Anei, o nepoțică atât de dorită și mult așteptată. Irinuca Loghin a făcut-o bunica pe marea artistă și de atunci este ajutată cu sfaturi la tot pasul de către mama ei.

Dorim că anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu.

Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, spunea Irinuca Loghin, în 2021, la Antena Stars.

Botez cu mare fast pentru nepoată

Micuța Ana Alexandra a avut parte de un botez superb în luna februarie, nașii ei fiind Alina și Romeo Negoiasă de la Alesis, buni prieteni și colegi de-ai celebrei sale bunici. Emoțiile au fost atunci la cote maxime! La trei zile de la operația de hernie, Irina Loghin a cântat la botezul nepoatei sale și i-a compus o poezie emoționantă fiicei Irinucăi!

Artiști de renume și buni prieteni de-ai îndrăgitei cântărețe de muzică populară au fost prezenți la botez, marele absent fiind chiar băiatul de suflet al Irinei Loghin, Fuego, care a avut de onorat un concert în străinătate. Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Daniela Condurache, Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, au fost printre cei prezenți la petrecere. Micuța este fiica Irinucăi, care a născut la 43 de ani, anul trecut în luna septembrie, și  a făcut-o bunică pe mama ei, Irina Loghin, care abia aștepta să își strângă în brațe nepoțica. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net