Irina Loghin trece printr-o durere fără margini. Din păcate, a murit!

Ultima actualizare:

Irina Loghin trece printr-o durere fără margini, chiar la începutul anului. Îndrăgita interpretă de muzică populară este în doliu. Vedeta a pierdut o ființă dragă.

Irina Loghin trece printr-o durere fără margini
Irina Loghin trece printr-o durere fără margini

Începutul de an i-a adus o durere mare uneia dintre cele mai apreciate și importante cântărețe de muzică populară din România. Doamna muzicii populare românești este în doliu! Irina Loghin trece prin clipe cumplite, după ce sora mai mare a celebrei cântărețe s-a stins din viață.  

Irina Loghin este în doliu. Sora mai mare a vedetei a murit

Vestea că sora cea mare a murit a adus multă amărăciune pentru artista în vârstă de 83 de ani. În loc să se bucure botezul nepoatei sale, apreciata cântăreață își va conduce una dintre surori pe ultimul drum.

Vă reamintim că, în urmă cu 5 ani, o altă soră din familia Irinei Loghin s-a stins din viață. Aceasta era paralizată la pat.

După cum știm, interpreta de muzică populară s-a născut într-o familie numeroasă, cu 6 frați, iar legătura dintre aceștia a fost mereu una puternică și solidă. Artista a avut trei surori și doi frați. 

Cum trece Irina Loghin peste durere

Irina Loghin a declarat, de-a lungul timpului, că atunci când îi este greu și trece prin perioade dificile, refugiul său este rugăciunea și credința în Dumnezeu.

„Când mă rog, am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de Cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate.

Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta. Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine.

Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred, să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă”, a declarat Irina Loghin, în urmă cu ceva timp, pentru impact.ro.

Cântăreața de muzică populară a devenit bunică

De curând, Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară, la 83 de ani, după ce fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoată. Din păcate, acest motiv de bucurie este umbrit de moartea surorii sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net