Irina Loghin a împlinit 82 de ani! Cum sărbătorește solista

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin a împlinit sâmbătă, 19 februarie, respectabila vârstă de 82 de ani! Iată cum a anunțat artista că își va petrece ziua de naștere!

Irina Loghin a împlinit 82 de ani Foto: Arhivă
Irina Loghin a împlinit 82 de ani Foto: Arhivă

Cu ocazia zilei sale de naștere, Irina Loghin a dezvăluit că va sărbători alături de familie, fără să pună prea mare preț pe această aniversare. Interpreta de muzică populară a mărturisit că tot ce își dorește este să fie sănătoasă. 

Cum va sărbători Irina Loghin cu ocazia zilei sale de naștere

 „Să-mi dea Dumnezeu sănătate! De fapt, să ne dea nouă, tuturor!”, a spus îndrăgita solistă. Cât despre sărbătorire, se pare că nu va fi vorba despre o petrecere, Irina Loghin alegând doar să petreacă timp de calitate alături de familia sa. 

Va fi o zi normală. Absolut normal! Nu pot intra prea mult în discuții, dar nu se pune problema de cine știe ce sărbătoare. Va fi doar ceva în familie, alături de cei foarte dragi mie, fără însă a ne da prea tare programul normal peste cap. Nici eu nu sunt genul care să fac prea mult zgomot pe acest subiect”, a declarat Irina Loghin pentru impact.ro.

Când va reveni Irina Loghin pe scenă

În ceea ce privește revenirea sa pe scenă, Irina Loghin a declarat că așteaptă întâi că toată situația generată de pandemia de COVID-19 să se mai liniștească, pentru început. Abia apoi va lua în calcul programarea de spectacole. „Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a mai spus cântăreața.

La cei 82 de ani ai săi, Irina Loghin se menține într-o formă de zile mari, dezvăluind recent că este adepta mișcării. De asemenea, cântăreața de muzică populară a explicat și că a renunțat de multă vreme la carnea de porc, preferând ceva mai ușor, precum peștele. „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, a mai spus solista. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net