Irina Loghin, după moartea lui Benone Sinulescu: „Un simbol al românilor şi artistul pentru care şi veşnicia se înclină”

image
Irina Loghin și-a exprimat regretul cu privire la moartea colegului ei Benone SinulescuFoto: Arhivă personală

Cântăreaţa Irina Loghin a publicat joi, pe Facebook, un mesaj în care îl numeşte pe Benone Sinulescu „un simbol al românilor şi artistul pentru care şi veşnicia se înclină”.

Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii care a avut complicații. El şi Irina Loghin au împărţit mulţi ani scena şi au lansat împreună mai multe înregistrări. Cântăreața Irina Loghin și-a exprimat pe rețelele de socializare regretul cu privire la moartea colegului ei Benone Sinulescu.

„Regret plecarea dragului şi bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărţind bucurii şi tristeţi”, a scris Irina Loghin.

„Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes şi de dragostea publicului din toată ţara! Avem melodii de referinţă împreuna şi amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor şi artistul pentru care şi veşnicia se înclină! Plânge Siriul şi ţara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”, a continuat cântăreața.

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
DSC 4775 JPG
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg