Ce mesaj le-a transmis Irina Loghin celor care i-au sugerat să se retragă, la fel ca Maria Ciobanu, după scandalul de la Iași? „Vreau să fiu lăsată să-mi văd de viață”

#Exclusiv Click!

Irina Loghin a fost scoasă, cu forța, de pe scenă, la un spectacol omagial la Iași, de către o prezentatoare de la Radio România. Fanii artistei s-au revoltat la maxim, însă au existat și voci care i-au sugerat marii noastre soliste că ar face bine să retragă la vârsta ei, urmând exemplul Mariei Ciobanu. Cum a comentat cântăreața, în vârstă de 84 de ani?!

Spectacolul din ziua de 2 noiembrie, de pe scena Sălii Unirii de la Cinema Victoria din Iași, i-a lăsat un gust cât se poate de amar Irinei Loghin. Marea doamnă a cântecului popular românesc s-a trezit scoasă cu forța din scenă, de către una dintre prezentatoarele și organizatoarele show-ului, care a acuzat-o că nu lasă loc și tinerelor talente ale genului să se afirme.

Irina Loghin: „Nu am nevoie de scandaluri. Vreau să fiu liniștită!”

La fața locului, a ieșit un haos total, spectatorii plătitori de bilete huiduind de mama focului când marea artistă a fost dată afară de pe scenă.

Ulterior, scandalul s-a mutat în mediul on-line, unde, din păcate, s-au auzit și voci care au îndemnat-o pe Irina Loghin să se retragă în glorie la onorabila vârstă de 84 de ani, urmând exemplul colegei de breaslă Maria Ciobanu, care s-a retras la vârsta de 86 de ani.

Marea noastră artistă a explicat însă, pentru Click!, că ea nu a făcut decât să respecte programul din contract și să cânte 45 de minute, neavând nici pe departe o problemă cu tinerii pe cale de afirmare.

La vârsta mea, vreau să fiu lăsată să-mi văd de viață! Aș putea să stau să-mi văd de nepoată. Chiar nu am nevoie de scandaluri. Vreau să fiu liniștită!

Dar, uite că nu prea se poate, asta e viața, te pune față în față cu diverși oameni, de diverse facturi. Eu îmi respect publicul!”, a spus cântăreața, în exclusivitate pentru Click!

Irina Loghin a ținut să lămurească și pe contul ei de socializare incidentul de la Iași, precizând că nu-i poartă pică Doinei Baciu, de la Radio România, cea care și-a permis să o scoată din scenă.

„Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație”

În legătură cu neînțelegerea de la spectacolul aniversar Ion Macovei de la Iași, doresc să lămuresc câteva lucruri.

Sofia Vicoveanca și cu mine am fost capete de afiș la acest eveniment. Ca întotdeauna, publicul ieșean, care a plătit bilet pentru a participa la acest spectacol, a fost foarte receptiv, aplaudând frenetic după fiecare melodie. Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație.

Înțeleg, însă, că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii. Am considerat că, dacă intru la o oră și un sfert, spectacolul se va termina la două ore, neștiind că vor mai urma și alți interpreți după mine.

Știm cu toții cât de obositor este să organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Cred că doamna Doina Baciu a făcut tot posibilul să coordoneze spectacolul, deși nu i-a fost ușor. Eu, una, nu am nicio supărare pe dumneaei.

Dimpotrivă, îi mulțumesc pentru efortul depus în organizarea serii. Îi urez numai bine și sper că lucrurile se vor lămuri frumos între noi.

Menționez că onorariul mi-a fost trimis din primăvară, existând factură pentru suma primită”, a mai precizat cântăreața, pe contul ei de socializare.

Câți bani cere Irina Loghin la un concert?

Interpreta de muzică populară Irina Loghin nu a renunțat să cânte la evenimente, la 84 de ani, iar onorariul perceput nu e deloc unul mic.

Ajunsă la o vârstă respectabilă, solista nu a renunțat la scenă, deși s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind operată de hernie de disc în februarie.

Conform unui organizator de evenimente, Irina Loghin și-ar fi mărit tariful în 2023, de la 1500 de euro, la peste 2000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net