Cum arăta viața Mariei Ciobanu înainte de Ion Dolănescu. S-a despărțit de primii doi soți și a trăit o adevărată dramă: „Se purta foarte urât cu mine”

Maria Ciobanu, una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară a cunoscut succesul pe scena românească. Vocea ei de ciocârlie a înmuiat inimile oamenilor, melodiile ei ajungând adevărate opere muzicale. În ciuda succesului culminant, viața cântăreței a fost plină de drame. 

Maria Ciobanu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe / foto: Colaj Click!
Maria Ciobanu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe / foto: Colaj Click!

Celebra cântăreață și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a prezentat evenimentele care i-au marcat viața: a avut un frate geamăn care a murit la vârsta de 5 ani, tatăl ei a plecat din această viață pe când ea avea doar 15 ani, urmând ca mai apoi să se lovească de două căsnicii eșuate.

Viața cruntă a Mariei Ciobanu 

Provine dintr-o familie cu șapte frați, însă viața nu a fost deloc ușoară pentru celebra artistă. Cum a murit fratele ei geamăn, a dezvăluit chiar ea. 

„Am fost șapte frați, eu eram cea mai mică. Fratele meu geamăn, Gheorghe, a decedat la cinci ani, pentru ca a venit un microb de dizenterie, pe vremea aceea nu erau antibiotice. Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia cu ceaiuri, leacuri băbești. Fratele meu nu a vrut să pună gura pe niciun fel de ceai. S-a internat cu el în spital și, degeaba, a murit”, a declarat Maria Ciobanu, potrivit Star Popular.

Problemele de sănătate au lăsat-o fără tată când era doar o adolescentă: 

 „Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fără tată la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus. Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit”, a adăugat Maria Ciobanu pentru aceeași sursă.

Maria Ciobanu: „Nu-mi plăcea ca bărbat”

Într-un interviu oferit pentru Jurnalul Național, cântăreața amintea de marea sa iubire, regretatul artist Ion Dolănescu. L-a cunoscut în urma a două căsătorii eșuate. Maria Ciobanu a mărturisit că primii ei soți se comportau urât cu ea și erau geloși. 

„Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum’. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat”, povestea Maria Ciobanu.

„Pe atunci nu mă împăcam bine cu soţul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soţ. M-am despărţit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, Dumnezeu să-l odihnească, apoi, m-am căsătorit cu tatăl Cameliei, şi mi-am dat seama că acesta era foarte gelos.

Mergeam la recepţii de gradul zero, la familia Ceauşescu, unde se înmânau invitaţii nominale. Nu puteam să lipsesc şi nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos!”, a spus artista.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu
Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

Ion Dolănescu i-a făcut curte Mariei Ciobanu vreme de trei ani de zile, până când s-au îndrăgostit și au trăit o poveste de dragoste cunoscută unei țări întregi.

„La Revelionul 69 spre 70 am cântat cu Ion Dolănescu piesa „Au, lele, vino-ncoa!’ denumită şi „Hăulita’. Ne-a însurat lumea de-atunci. Se spunea că mi-am lăsat bărbatul şi m-am măritat cu Ion Dolănescu. Şi nu era aşa atunci…

După ce am început să cânt cu Ion, care s-a ţinut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am îndrăgostit… Probabil că a fost destinul. Am divorţat, ne-am îndrăgostit, apoi ne-am căsătorit şi s-a născut un băiat, cu care mă mândresc: Ionuţ”, a încheiat Maria Ciobanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net