Ce studii are Maria Ciobanu. S-a spus că a terminat numai 4 clase, dar adevărul e altul

Când vine vorba despre viața culturală a țării noastre, există unele nume care, pur și simplu, nu au nevoie de vreo introducere. Maria Ciobanu este un asemenea nume, cântăreața de muzică populară fiind una dintre cele mai iubite voci din țară. Însă faima atrage și comentariile răutăcioase, iar artista a fost nevoită să se confrunte cu acestea.

Maria Ciobanu este printre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România.
Maria Ciobanu este printre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România.

Precum fiecare vedetă, indiferent de țara de origine, Maria Ciobanu a fost nevoită să se confrunte cu multe zvonuri și atacuri personale, lansate în spațiul public. Unul dintre acestea este faptul că artista de muzică populară ar fi terminat numai patru clase, un zvon apărut în presă. Însă lucrurile stau cu totul diferit!

Iubita cântăreață de muzică populară, în realitate, este absolventă a Școlii de Artă Populară din București, unde și-a finalizat studiile în anul 1965. Având milioane de fani de-a lungul țării, precum și în afara ei, nu surprinde pe nimeni că vocea extraordinară a Mariei Ciobanu a fost „șlefuită” în timpul studiilor, reușind să ajungă la talentul și unicitatea care o fac ascultată și apreciată chiar și astăzi.

Maria Ciobanu este stabilită în Statele Unite

Cunoscută și ca „Ciorcârlia muzicii românești”, Maria Ciobanu trăiește în Statele Unite ale Americii de ceva timp, alături de soțul acesteia, Mircea Cîmpeanu și de fiica celor doi. De-a lungul carierei acesteia, cântăreața de muzică populară a bucurat milioane de oameni cu vocea ei, moștenind talentul de la părinții ei. Născută într-o familie simplă, pasionată de muzică, mama artistei, pe numele ei Nicolița Ciobanu era solistă, în timp ce tatăl Mariei Ciobanu, Ion, era de profesie instrumentist.

Artista de muzică populară recunoaște că se simte bine în Los Angeles, unde locuiește și are o viață lejeră. Cântăreața mărturisește că dacă ar fi trăit încă în România, ar fi primit o pensie modică de doar 1.200 de lei. „Cam cum aş putea să trăiesc?!” vorbește Maria Ciobanu despre pensia de care ar fi beneficiat în țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net