Ce pensie are Maria Ciobanu în Statele Unite ale Americii?

Maria Ciobanu, supranumită „Ciorcârlia muzicii românești" trăiește de o bună perioadă de timp departe de Româinia. Are o viață liniștită în Statele Unite ale Americii și nu îi lipsește nimic. Încasează o pensie frumoasă, mai mare decât cea pe care o avea în țara nostră.

Maria Ciobanu are o carieră impresionantă și, decenii la rând, ne-a încântat cu glasul său aparte. Ajunsă la vârsta pensionării, Maria Ciobanu a continut să concerteze atât în țară, cât și în străinătate, nemulțumită fiind de pensia mică pe care o încasa în România. Maria dezvăluia că primea doar 1.200 de lei lunar de la statul român! 

Citește și: Maria Ciobanu, apariție incredibilă la 84 de ani 

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!", spunea Maria.

Se pare că situația s-a schimbat radical după ce a decis să plece în Statele Unite ale Americii. Nu singură, ci însoțită de partenerul său de viață, Mircea Cîmpeanu. Bărbatul a reușit să obțină cetățenia americană, iar cuplul are în prezent o viață lipsită de griji, fără să se gândească cu teamă la ziua de mâine sau la faptul că nu și-ar putea permite o vacanță. 

Maria Ciobanu nu a revenit cu informații noi privind pensia pe care o încasează în Statele Unite ale Americii, însă cu siguranța aceasta este mai mare de 1.200 de lei! Artista locuiește alături de soț și de Camelia Ciobanu Filip, fiica sa, într-un cartier de lux din Los Angeles și se bucură din plin de clima prietenoasă și de vederea la Oceanul Pacific. 

Vezi și: Maria Ciobanu s-a întors de urgență din Statele Unite ale Americii 

Dacă până în anul 2019, Maria Ciobanu revenea frecvent în țară, starea de sănătate fragilă nu i-a mai permis să facă acest lucru la fel de des pe cât și-ar fi dorit, iar artista ezită să zboare cu avionul pe distanțe mari.

În plus, fiica Camelia se asigură că nu îi lipsește nimic. În semn de apreciere pentru grija pe care i-o poartă, solista i-a lăsat o moșternire considerabilă: o vilă în zona Parcului Carol.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt căsătoriți din anu 1981

Solista este căsătorită de peste 4 decenii cu Mircea Cîmpeanu, fostul soț al Ilenei Sărăroiu. Bărbatul este fost baschetbalist de performanță și formează o frumoasă familie cu Maria Ciobanu încă din anii 1981.  

În anii '70, Maria Ciobanu a trăit o poveste de iubire cu Ion Dolănescu, din care au rezultat doi băieți: Dragoș și Ionuț. Cântăreața mai are două fiice din alte relații. Leontina este fiica Mariei cu un bărbat din satul său natal, iar Camelia este rodul iubitii artistei din căsătoria de 6 ani cu Florea Burnea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net