Ce pensie are Maria Ciobanu în Statele Unite ale Americii?

Maria Ciobanu, supranumită „Ciorcârlia muzicii românești" trăiește de o bună perioadă de timp departe de Româinia. Are o viață liniștită în Statele Unite ale Americii și nu îi lipsește nimic. Încasează o pensie frumoasă, mai mare decât cea pe care o avea în țara nostră.

stanga
dreapta
1 maria ciobanu jpg jpeg
maria ciobanu sua jpeg
+80   Maria Ciobanu (82 de ani) are faţete  dentare şi injecţii la nivelul  feţei  jpeg
1 maria ciobanu jpg jpeg
14 maria ciobanu jpeg
1 maria ciobanu 646x404 jpg jpeg
2 1  4col maria ciobanu img 1800 jpeg
12 13 vedete maria ciobanu 0 jpeg
Adio, dar rămân cu voi! Maria Ciobanu s a despărţit de fani în luna martie, dar a continuat seria concertelor, pe bani grei jpeg
12 13 vedete irina loghin maria ciobanu jpeg
01 front maria ciobanu jpeg
Gheorghe Turda, alături de doamna lui, Lucia, şi de Maria Ciobanu jpeg
maria ciobanu ion dolanescu 0 jpeg
Maria Ciobanu locuieşte de 15 ani în America jpeg
Maria Ciobanu era de o frumusețe răpitoare în tinerețe jpeg
Ionuț Dolănescu, alături de Ion  Dolănescu și  Maria Ciobanu jpeg

Maria Ciobanu are o carieră impresionantă și, decenii la rând, ne-a încântat cu glasul său aparte. Ajunsă la vârsta pensionării, Maria Ciobanu a continut să concerteze atât în țară, cât și în străinătate, nemulțumită fiind de pensia mică pe care o încasa în România. Maria dezvăluia că primea doar 1.200 de lei lunar de la statul român! 

Citește și: Maria Ciobanu, apariție incredibilă la 84 de ani 

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!", spunea Maria.

Se pare că situația s-a schimbat radical după ce a decis să plece în Statele Unite ale Americii. Nu singură, ci însoțită de partenerul său de viață, Mircea Cîmpeanu. Bărbatul a reușit să obțină cetățenia americană, iar cuplul are în prezent o viață lipsită de griji, fără să se gândească cu teamă la ziua de mâine sau la faptul că nu și-ar putea permite o vacanță. 

Maria Ciobanu nu a revenit cu informații noi privind pensia pe care o încasează în Statele Unite ale Americii, însă cu siguranța aceasta este mai mare de 1.200 de lei! Artista locuiește alături de soț și de Camelia Ciobanu Filip, fiica sa, într-un cartier de lux din Los Angeles și se bucură din plin de clima prietenoasă și de vederea la Oceanul Pacific. 

Vezi și: Maria Ciobanu s-a întors de urgență din Statele Unite ale Americii 

Dacă până în anul 2019, Maria Ciobanu revenea frecvent în țară, starea de sănătate fragilă nu i-a mai permis să facă acest lucru la fel de des pe cât și-ar fi dorit, iar artista ezită să zboare cu avionul pe distanțe mari.

În plus, fiica Camelia se asigură că nu îi lipsește nimic. În semn de apreciere pentru grija pe care i-o poartă, solista i-a lăsat o moșternire considerabilă: o vilă în zona Parcului Carol.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt căsătoriți din anu 1981

Solista este căsătorită de peste 4 decenii cu Mircea Cîmpeanu, fostul soț al Ilenei Sărăroiu. Bărbatul este fost baschetbalist de performanță și formează o frumoasă familie cu Maria Ciobanu încă din anii 1981.  

În anii '70, Maria Ciobanu a trăit o poveste de iubire cu Ion Dolănescu, din care au rezultat doi băieți: Dragoș și Ionuț. Cântăreața mai are două fiice din alte relații. Leontina este fiica Mariei cu un bărbat din satul său natal, iar Camelia este rodul iubitii artistei din căsătoria de 6 ani cu Florea Burnea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg