Maria Ciobanu, apariție impecabilă la 84 de ani! Poză rară din SUA, cu diva muzicii populare

Ultima actualizare:

Departe de România, la peste 10.000 de kilometri, Maria Ciobanu își trăiește bătrânețea liniștit, frumos și cu cei dragi aproape. Regina muzicii populare românești apare într-o poza recentă, publicată de fiica ei, în care arată foarte bine, alături de soțul ei: elegantă, machiată, coafată - o adevărată divă! În septembrie a împlinit 84 de ani, dar nu-i arată!

Maria Ciobanu
Maria Ciobanu

De mai bine de patru ani, Maria Ciobanu a decis să se stabilească în America. În România vine rar, doar o dată sau de două ori pe an, pentru a-și mai vedea rudele, lăsând cu limbă de moarte ca atunci când va fi vremea, să fie îngropată în pământ românesc.

"Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, declara Maria Ciobanu acum ceva timp. 

Maria Ciobanu, alături de soț și de fiica ei, Camelia. Foto: Instagram
Maria Ciobanu, alături de soț și de fiica ei, Camelia. Foto: Instagram

Peste Ocean, solista locuiește într-o casă mare și frumoasă la Los Angeles, alături de fiica sa, Camelia, care o îngrijește ca pe ochii din cap. Are parte de iubirea nepoților săi și de un tratament de prințesă. Dacă stătea în România, nu ar fi avut cine să o îngrijească. Leontina, fiica cea mare, trăiește în Franța, iar Ionuț stă în țară doar pentru concerte, apoi se întoarce și el în America.

Maria Ciobanu și Mircea Câmpeanu, căsnicie de peste 4 decenii

Este foarte bine îngrijită și arată excepțional. O fotografie postată de Camelia pe pagina ei de Facebook ne-o înfățișează pe "Ciocârlia" muzicii populare într-o formă de nota zece: machiată, elegantă ca de obicei și cu manichiura și coafura impecabile. Îi este alături soțul ei, Mircea Câmpeanu, cu care este căsătorită de 41 de ani.

La vârsta de 83 de ani, fostul baschetbalist de performanță se ține foarte bine și este la fel de elegant ca și doamna lui. După  cum se știe, traiul artistei este mai bun decât cel din România. Dacă aici primea o pensie derizorie, statul american o răsplătește cu o sumă importantă de bani care îi poate asigura un trai frumos și lipsit de griji.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net