Ce fericită e Maria Ciobanu alături de soţ, în SUA! Uite cum arată bărbatul din umbra ei!


    Maria CiobanuFoto: Blitz
Maria CiobanuFoto: Blitz

Maria Ciobanu a avut trei copii din trei relaţii. Însă de notorietate a fost doar una dintre ele, cea cu regretatul Ion Dolănescu, căruia i-a dăruit un băiat, pe Ionuț. Azi, artista este căsătorită cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu, cu care a întemeiat o familie frumoasă.

Maria Ciobanu (80 de ani) a trăit în anii ‘70 o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul artist Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relația lor a fost una cu năbădăi, iar în final s-au despărțit cu tam-tam și nu și-au mai vorbit 30 de ani. A reușit să-i împace fiul lor, Ionuț Dolănescu (46 ani), în anul 2004. Momentul a fost marcat cu un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile.

simeon stalpnicul png

Cântăreața mai are două fete, Leontina și Camelia, cu alți doi parteneri de viață, cu care s-a iubit înainte de Ion Dolănescu.

Pe Leontina a avut-o cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist. Acesta a murit în 1994. Camelia este rodul iubirii dintre Maria Ciobanu şi Florea Burnea, fost „fluieraș” al Ansamblului Ciocârlia. Căsnicia lor a durat 6 ani. Mai târziu, după ce prietena ei Ileana Sărăroiu a murit la o nuntă, pe scenă, Maria Ciobanu avea să se recăsătorească cu soțul acesteia, Mircea Câmpeanu. Alături de el este și astăzi. Cu el pleacă an de an în America, câte 6 luni, amândoi având cetățenia americană. Maria Ciobanu îşi petrecere cea mai mare parte din timp în California, la fiica ei, Camelia, dar și în Florida, la fiul ei, Ionuț, iar când se întâlnesc cu toții, marchează acest moment de neuitat cu o mulţime de fotografii pentru albumul de familie.

simeon stalpnicul png
FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg