Maria Ciobanu, dată de gol de Dragoș Dolănescu! Artista are o avere fabuloasă

Dragoș Dolănescu face dezvăluiri despre averea impresionantă pe care o deține Maria Ciobanu și o felicită pentru decizia de a o împărți celor trei copii pe care îi are. În plus, subliniază că dacă și tatăl său, regretatul Ion Dolănescu ar fi procedat la fel, atunci ar fi fost evitat scandalul în care a fost implicat pentru tranșarea averii de un milion de euro. 

Maria Ciobanu are o avere fabuloasă, potrivit lui Dragoș Dolănescu
Maria Ciobanu are o avere fabuloasă, potrivit lui Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu s-a aflat ani întregi la cuțite cu fratele său, Ionuț Dolănescu din cauza faptului că tatăl său, regreatul ion Dolănescu, nu a menționat cu claritate, în testament, modalitatea în care va fi împărțită averea de 1 milion de euro între cei doi fii ai săi. 

Dragoș Dolănescu a declarat public că o respectă pe Maria Ciobanu, fosta parteneră de viață a tatălui său, pentru decizia de a împărți averea impresionantă pe care o are celor trei copiii ai săi și subliniază că așa ar fi trebuit să procedeze și tatăl său pentru a fi evitat conflictul.

Citește și: Frații Dolănescu nu doresc să îngroape securea războiului 

„Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin", a declarat Dragoș Dolănescu. 

Maria Ciobanu are o avere fabuloasă 

Tot Dragoș a fost cel care a dezvăluit și averea deloc de neglijat pe care o deține Maria Ciobanu, care în prezent locuiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Dragoș Dolănescu este de părere că Maria Ciobanu are în conturi aproximativ două milioane de euro și este de părere că artista nu și-a cheltuit banii pe lucruri banale pentru că niciodată nu s-a dat în vânt după petreceri și capricii ieșite din comun.

Vezi și: Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori

Conform lui Dragoș Dolănescu, citat de Ego.ro, Maria Ciobanu are 2 milioane de euro, trei vile în Capitală, mai multe terenuri în țară, dar și bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 de euro. 

Maria Ciobanu duce o viață fără griji în Los Angeles 

Maria Ciobanu se poate considera norocoasă. Deși pensia pe care o primește în România este derizorie, solista încasează lunar 1.000 de dolari pensie din partea statului american întrucât a reușit să obțină și cetățenia americană. 

În prezent, Maria Ciobanu locuiește alături de soț și de Camelia Ciobanu Filip, fiica sa, într-un cartier de lux din Los Angeles și se bucură din plin de clima prietenoasă și de vederea la Oceanul Pacific. 

Ar putea să te intereseze și: Dragoș Dolănescu și-a donat salariul unei familii sărace, din Costa Rica 

Dacă până în anul 2019, Maria Ciobanu revenea frecvent în țară, starea de sănătate fragilă nu i-a mai permis să facă acest lucru la fel de des pe cât și-ar fi dorit, iar artista ezită să zboare cu avionul pe distanțe mari.

În plus, fiica Camelia se asigură că nu îi lipsește nimic. În semn de apreciere pentru grija pe care i-o poartă, solista i-a lăsat o moșternire considerabilă: o vilă în zona Parcului Carol.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net