12 ani fără Ion Dolănescu. Ionuţ şi Dragoş i-au făcut pomeni pe continente diferite

Ultima actualizare:

    Ionuţ Dolănescu a fost vineri la mormântul părintelui său
Ionuţ Dolănescu a fost vineri la mormântul părintelui său

La 12 ani de când Ion Dolănescu nu mai este printre noi, fiii săi l-au comemorat pe două continente. Ionuţ Dolănescu, fiul cel mare, a pus flori la mormântul tatălui său, iar Dragoş, fiul cel mic, l-a omagiat în Costa Rica, ţara mamei sale, unde este deputat.

Pe data de 19 martie s-au împlinit 12 ani de când a murit regretatul artist, Ion Dolănescu, în locuinţa sa din centrul Capitalei. Aşa că, vineri, la mormântul marelui artist a fost mare vânzoleală. 

După ce duhovnicul artistului a făcut o slujbă de pomenire la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală, acolo unde obişnuia să vină Ion Dolănescu, Ionuţ Dolănescu şi alţi membri ai familiei sale au fost la Bellu, la mormântul tatălui său. Cântăreţul a aprins lumânări şi a pus flori pe mormânt. 


    Ion Dolănescu a murit acum 12 ani
Ion Dolănescu a murit acum 12 ani

Încă din prima zi a săptămânii, presupusul fiu, Ionuţ Petrescu, a împodobit lespedea de marmură neagră cu flori. El se ocupă întotdeauna de comemorarea regretatului artist, despre care nu a aflat nici până în ziua de azi dacă i-a fost sau nu tată. 

Mama sa, Flori, a lucrat ani de zile în casa familiei Dolănescu din strada Caimatei şi s-a stins din viaţă fără să dezlege acest mister. Dar Ionuţ Petrescu face tot ce poate pentru a-i călca pe urme maestrului. 


    Dragoş a mers la biserică în Costa Rica
Dragoş a mers la biserică în Costa Rica

A debutat la postul Etno TV cu o melodie intitulată ”Cu nevasta mea frumoasă”, pe care o interpreta atât Ionuţ Dolănescu, cât şi tatăl său, Ion Dolănescu. Mai mult, Ionuţ Petrescu a purtat pentru prima dată hainele pe care şi le-a comandat la maestrul Nicu Rotaru, aidoma lui Ion Dolănescu.  Aceleaşi costume se aflau şi în garderoba regretatului artist, dar şi în garderoba lui Ionuţ Dolănescu.


    Ionuţ Petrescu a împodobit cavoul regretatului interpret
Ionuţ Petrescu a împodobit cavoul regretatului interpret

De partea cealaltă, pe un alt continent, în Costa Rica, fiul cel mic al regretatului interpret de muzică populară, Dragoş Dolănescu, şi-a omagiat tatăl, împreună cu familia sa. 

”Noi am făcut ceea ce am făcut în fiecare an. Am fost la biserică, am dat de pomană, ceea ce e firesc, cu gândul la tata, cu amintirile frumoase, cu tot ceea ce a însemnat în viaţa noastră”, ne-a declarat Dragoş Dolănescu, din Costa Rica. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net