Frații Dolănescu nu doresc să îngroape securea războiului! Ce îi transmite Dragoș lui Ionuț

Regretatul artist Ion Dolănescu s-a stins din viață în urmă cu 13 ani, iar tot atunci a început și „războiul” dintre fiii acestuia, Dragoș și Ionuț. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, de-a lungul timpului, și se pare că nici după atâția ani nu au reușit să ajungă la un consens. Iată ce spune Dragoș Dolănescu despre fratele lui! 

Frații Dolănescu se dușmănescu de 13 ani! Foto: Arhivă Click!
Frații Dolănescu se dușmănescu de 13 ani! Foto: Arhivă Click!

Cei doi frați, Dragoș și Ionuț Dolănescu, nu au îngropat securea războiului nici anul acesta, nici măcar în perioada sărbătorilor Pascale.

Ce spune Dragoș Dolănescu despre împăcarea cu fratele lui

Aceștia se dușmănesc de 13 ani, iar Dragoș a dezvăluit că nu crede în împăcarea cu fratele său. Cei doi nu își vorbesc în continuare și nu au făcut rabat de la acest lucru nici pentru a-și ura tradiționalele urări de Paște.

Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. 

De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru ego.ro.

Dragoș Dolănescu nu vrea să mai intre niciodată în casa din Caimatei

Dragoș Dolănescu a dezvăluit însă că duce dorul vremurilor în care armonia domnea în familia lor. Acesta și-a amintit și de casa din Caimatei, unde Ion Dolănescu a locuit până în ultimele clipe de viață. În prezent, acolo stă Ionuț Dolănescu, astfel că Dragoș a susținut că nu mai vrea să intre în locuința respectivă vreodată.

Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare.”, a mai declarat Dragoș Dolănescu.

Dragoș și Ionuț Dolănescu, în război pentru moștenirea de un milion de euro

Regretatul artist Ion Dolănescu a încetat din viață în 2009, în urma unui infarct, la vârsta de 65 de ani. După decesul său, a început și lupta pe avere între cei doi băieți ai lui, Dragoș și Ionuț. Cei doi au dus un război vreme de 8 ani, pentru moștenirea de aproape un milion de euro.

În urma sentinței judecătorești aceștia au împărțit averea astfel: casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț, iar vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro, a fost primită de Dragoş.

Aceștia s-au „bătut” şi pe casa din Str. Hagi Dina, pe care încă și-o dispută în Tribunal, cu alte două persoane, plus terenuri în Butimanu și în Tunari. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț, Dragoș fiind nemulțumit de acest lucru.

Citește și: Incredibil! Cum arată acum superba vilă pe care s-au bătut frații Dolănescu. Imagini exclusive

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net