Mormântul lui Ion Dolanescu, îngrijit de Ionuț Petrescu, presupusul lui fiu

Ultima actualizare:

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al regretatului Ion Dolănescu, a împodobit cu mult fast mormântul acestuia din Cimitirul Bellu. Înainte de sărbători, bărbatul care ar da orice să afle dacă este sau nu băiatul lui Ion Dolănescu, a dorit ca mormântul celebrului artist de muzică populară să arate de sărbători așa cum trebuie, spectaculos și foarte îngrijit.

Ionuț Petrescu susține că este fiul lui Ion Dolănescu. Foto: colaj Click!
Ionuț Petrescu susține că este fiul lui Ion Dolănescu. Foto: colaj Click!

Așa că el a cumpărat un brad de Crăciun, a adus globuri, beteală roșie și argintie, dar și două ghivece cu flori puse în niște aranjamente cu brad și staniol roșu. 

"Am cumpărat totul natural. Și bradul, și tot... Am băgat pomul într-un ghiveci cu pământ, să nu cadă. Am spectacol la Facultatea de Drept din București. Înainte să plec la spectacol am făcut totul la mormânt, așa cum mi-am dorit să arate mormântul unui mare artist, un artist iubit. Am tămâiat, am spus rugăciune și, după aceea, am aprins și lumânări, deoarece nu mai era niciuna aprinsă", a declarat pentru Click!, Ionuț Petrescu.

Ionuț Petrescu a mers la mormântul lui Ion Dolănescu. / Foto: Click!
Ionuț Petrescu a mers la mormântul lui Ion Dolănescu. / Foto: Click!

Copiii interpretului, Ionuț și Dragoș nu merg des la mormântul tatălui lor. Primul este ocupat cu spectacole și e plecat peste hotare, în special în SUA, unde a obținut cetățenia, iar fiul cel mic este stabilit în Costa Rica, unde a fost ales deputat.   

Mama lui Ionuț Petrescu a fost bucătăreasa lui Ion Dolănescu

Presupusul fiul al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, nu va afla niciodată cu adevărat dacă este sau nu băiatul celebrului artist de muzică populară. Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, s-a stins din viaţă în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural.

Ionuț Petrescu a adus și brad la mormântul lui Ion Dolănescu. / Foto: Click!
Ionuț Petrescu a adus și brad la mormântul lui Ion Dolănescu. / Foto: Click!

De ce crede, însă, Ionuț că tatăl său a fost marele Ion Dolănescu? Iată ce declara el acum ceva vreme, pentru Click!: ”Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975, acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt. Înainte să moară, m-a chemat pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net