Morm├óntul lui Ion Dolanescu, ├«ngrijit de Ionu╚Ť Petrescu, presupusul lui fiu

18 decembrie 2021

Ionu╚Ť Petrescu, presupusul fiu al regretatului Ion Dol─ânescu, a ├«mpodobit cu mult fast morm├óntul acestuia din Cimitirul Bellu. ├Änainte de s─ârb─âtori, b─ârbatul care ar da orice s─â afle dac─â este sau nu b─âiatul lui Ion Dol─ânescu, a dorit ca morm├óntul celebrului artist de muzic─â popular─â s─â arate de s─ârb─âtori a╚Öa cum trebuie, spectaculos ╚Öi foarte ├«ngrijit.

image
Ionu╚Ť Petrescu sus╚Ťine c─â este fiul lui Ion Dol─ânescu. Foto: colaj Click!

A╚Öa c─â el a cump─ârat un brad de Cr─âciun, a adus globuri, beteal─â ro╚Öie ╚Öi argintie, dar ╚Öi dou─â ghivece cu flori puse ├«n ni╚Öte aranjamente cu brad ╚Öi staniol ro╚Öu. 

"Am cump─ârat totul natural. ╚śi bradul, ╚Öi tot... Am b─âgat pomul ├«ntr-un ghiveci cu p─âm├ónt, s─â nu cad─â. Am spectacol la Facultatea de Drept din Bucure╚Öti. ├Änainte s─â plec la spectacol am f─âcut totul la morm├ónt, a╚Öa cum mi-am dorit s─â arate morm├óntul unui mare artist, un artist iubit. Am t─âm├óiat, am spus rug─âciune ╚Öi, dup─â aceea, am aprins ╚Öi lum├ón─âri, deoarece nu mai era niciuna aprins─â", a declarat pentru Click!, Ionu╚Ť Petrescu.

image
Ionu╚Ť Petrescu a mers la morm├óntul lui Ion Dol─ânescu. / Foto: Click!

Copiii interpretului, Ionu╚Ť ╚Öi Drago╚Ö nu merg des la morm├óntul tat─âlui lor. Primul este ocupat cu spectacole ╚Öi e plecat peste hotare, ├«n special ├«n SUA, unde a ob╚Ťinut cet─â╚Ťenia, iar fiul cel mic este stabilit ├«n Costa Rica, unde a fost ales deputat.   

Mama lui Ionu╚Ť Petrescu a fost buc─ât─âreasa lui Ion Dol─ânescu

Presupusul fiul al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, nu va afla niciodată cu adevărat dacă este sau nu băiatul celebrului artist de muzică populară. Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, s-a stins din viaţă în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural.

image
Ionu╚Ť Petrescu a adus ╚Öi brad la morm├óntul lui Ion Dol─ânescu. / Foto: Click!

De ce crede, ├«ns─â, Ionu╚Ť c─â tat─âl s─âu a fost marele Ion Dol─ânescu? Iat─â ce declara el acum ceva vreme, pentru Click!: ÔÇŁMama a fost o via┼ú─â de om ├«n casa lui. Din anul 1975, acolo ┼či-a petrecut anii. Mama i-a fost loial─â lui Ion Dol─ânescu ┼či a luat cu ea secretul vie┼úii p├ón─â ├«n morm├ónt. ├Änainte s─â moar─â, m-a chemat pentru c─â a vrut s─â-mi spun─â ceva urgent, f─âr─â s─â ┼čtie nimeni. Dar am ajuns prea t├órziu. Dar asta este via┼úa. Mi-a spus ceva odat─â, c├ónd aveam 30 de ani, la un pahar, ┼či dup─â aceea a ├«ntors-o. Cred c─â ├«n ultima clip─â a vrut s─â-mi spun─â tot adev─ârulÔÇŁ.

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png