Simona Halep a părăsit România. Unde s-a mutat fosta lideră mondială din tenis

Simona Halep ar fi luat decizia „să se rupă” de România și să se relocheze, cel puțin pentru moment, dincolo de granițe. Potrivit OrangeSport, fosta lideră din „sportul alb” ar fi cumpărat o proprietate din Dubai, unde s-ar fi mutat deja - ceea ce s-ar potrivi faptului că, de aproape două luni, sportiva din Constanța se antrenează în Emiratele Arabe Unite, unde se păstrează în formă, în eventualitatea în care suspendarea din tenis îi este diminuată și poate reveni pe teren. 

Simona Halep s-ar fi mutat în Dubai (FOTO: Getty Images)
Simona Halep s-ar fi mutat în Dubai (FOTO: Getty Images)

Publicația notează că, anterior, după divorțul jucătoarei de tenis, Simona Halep s-ar fi mutat inițial în Franța, la Nisa, pe Coasta de Azur. Apoi, fosta campioană de la Roland Garros ar fi revenit în România, ca în cele din urmă să aleagă Dubai.  

La un pas să revină în competițiile oficiale

Reamintim că, la mijlocul lunii septembrie, Simona Halep a fost suspendată pentru două încălcări ale regulamentului antidoping, respectiv utilizarea unei substanțe interzise -roxadustat- și suspiciunea că ar fi utilizat metode sau substanțe interzise, pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic. În contextul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a publicat deja programul cazurilor pe care le va judeca și românca nu figurează în acesta, sunt șanse mari ca situația sa să fie analizată abia după luna martie a anului viitor, iar inactivitatea în turneele oficiale să fie tot mai departe.
Între timp, presa internațională a notat că ar fi existat negocieri între româncă și un turneu din Rusia, neafiliat WTA, pentru a reveni în competițiile oficiale, chiar în această perioadă, însă discuțiile s-ar fi încheiat la dorința sportivei, din precauție să nu deranjeze forul internațional și să-și diminueze șansele de a avea o reducere a pedepsei primite pentru acuzele de dopaj.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net