Novak Djoković, foc și pară pe britanici: „E lipsă de respect!”

Novak Djoković și-a arătat nemulțumirea față de un grup de fani britanici gălăgioși, care au făcut deplasarea în Spania, la Málaga, punctând că, în timpul unuia dintre meciurile sale, aceștia s-au comportat cu „lipsă de respect”

Novak Djoković, liderul tenisului mondial masculin (FOTO: Getty Images)
Novak Djoković, liderul tenisului mondial masculin (FOTO: Getty Images)

Partida din Cupa Davis, după care Serbia a învins cu 2-0 Marea Britanie, a fost prilej de tensiuni: liderul tenisului mondial masculin a acuzat un grup de fani britanici gălăgioşi că i-au arătat „lipsă de respect”, în duelul cu sportivul Cameron Norrie, scor 6-4, 6-4. „Pe tot parcursul meciului, în mare parte, au arătat lipsă de respect, dar este ceva pentru care trebuie să fiu pregătit”, a spus sârbul, adăugând: „În Cupa Davis, este normal ca uneori fanii să depăşească limita, dar, în plină acţiune, şi tu reacţionezi într-un fel, cum să spun, arăţi că nu permiţi acest tip de comportament”.

„Da, am avuc o mică discuție la final”

Novak Djoković s-a arătat deranjat și pe parcursul meciului, „șicanele” ținându-se în lanț: la finele partidei, când sârbul oferea interviul de pe teren, s-a adresat mulțumii, iar o parte dintre spectatorii britanici au făcut zgomot suficient cât să-i acopere vocea. „Vom avea un somn bun în seara asta, continuaţi, continuaţi”, a fost reacția ironică a lui Novak Djoković, care a mai spus: „Învăţaţi să respectaţi jucătorii. Nu, voi tăceţi din gură! Nu, voi faceţi linişte!”. Ulterior, numărul 1 ATP a revenit asupra celor întâmplate, completând că, așa cum spectatorii au voie să facă ce vor, așa și el va continua să reacţioneze în orice scenariu similar. „Ei pot face ce vor, dar eu voi reacţiona la asta. Asta s-a întâmplat. Iar la final, pentru cine a fost acolo, aţi văzut, eu încercam să vorbesc, iar ei au început intenţionat să bată tobele pentru ca eu să nu vorbesc şi au încercat să mă enerveze tot meciul. Aşa că da, am avut o mică discuţie la final”, a concluzionat Novak Djoković, care încheie 2023 pe primul loc în ierarhia ATP.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net