Simona Halep nu bate pasul pe loc: românca are un documentar despre viața ei

Ultima actualizare:

La mai bine de un an, de când stă pe bară, în contextul suspendării cauzate de acuzele de dopaj, Simona Halep este implicată într-un proiect inedit: un documentar despre viața ei. Inițiativa este realizată împreună cu regizorul Radu Muntean, iar filmările au loc în Dubai, notează romaniatv.net. 

Simona Halep va avea un documentar despre viața ei (FOTO: Getty Images)
Simona Halep va avea un documentar despre viața ei (FOTO: Getty Images)

Fostul lider WTA a postat o serie de poze, din locurile care găzduiesc filmările, ilustrând o câteva momente din culise, surprinse în compania regizorului și a colaboratorilor acestuia, dezvăluind o colaborare, ce a început încă din anul 2020. „Acești băieți… sunt cei mai tari”, a fost mesajul transmis de către Simona Halep, documentarul propunând o incursiune în lumea sa, prezentând nu doar momente din antrenamentele sale pentru Australian Open, ci și povestea din spatele succesului, de care s-a bucurat românca, în ultimii ani. Mesajul principal al materialului, care va fi realizat sub forma mai multor episoade, este „Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat”.

Instantanee din cadrul filmărilor (FOTO: Instagram)
Instantanee din cadrul filmărilor (FOTO: Instagram)

Reamintim că, toamna aceasta, jucătoarea în vârstă de 32 de ani a primit o suspendare de patru ani pentru acuzațiile de dopaj și neregulile din pașaportul biologic, după un proces care a durat un an și a ținut-o, în tot acest timp, în afara competițiilor oficiale, fiind inițial suspendată provizoriu. Între timp, dubla câștigătoare de Grand Slam a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, la finele lui octombrie, însă cazul său nu va fi judecat, cel puțin până la sfârșitul lui ianuarie. Totuși, Simona Halep nu a renunțat și se menține activă pe terenul de tenis, cel puțin la antrenamente, astfel încât să fie pregătită, odată cu revenirea ei în meciurile oficiale. De altfel, în videoclipurile postate, de-a lungul ultimelor luni, pe rețelele sociale, sportiva originară din Constanța se arată în formă și determinată să-și mențină condiția fizică, pentru a diminua efectele suspendării sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net