Simona Halep nu renunță: jucătoarea își pregătește revenirea în tenis

Simona Halep nu este pregătită să spună „adio” tenisului prea curând, jucătoarea de 32 de ani păstrându-și cu rigurozitate programul de antrenament și făcând tot posibilul să rămână în formă, în ciuda faptului că a trecut mai bine de un an, de la ultimul său meci oficial. 

Simona Halep încearcă să-și păstreze forma (FOTO: Getty Images)
Simona Halep încearcă să-și păstreze forma (FOTO: Getty Images)

Într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram, fosta lideră mondială a tenisului feminin este surprinsă atrenându-se și pregătindu-se de revenire „în sportul alb”, părând motivată și făcând un schimb de mingi sub fundalul sonor al melodiei cântate de Sia, „Never Give Up” (n.r. „Nu renunța niciodată”), spre bucuria a mii de oameni, care au apreciat inițiativa tenismenei. 
După ce a avut parte de un proces tărăgănat, presărat cu numeroase amânări, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani în tenis, însă jucătoarea din Constanța este hotărâtă să-și caute dreptatea la TAS, unde vrea să combată acuzațiile de dopaj cu roxadustat și neregulile reclamate din pașaportul biologic, având speranța unei diminuări considerabile a pedepsei drastice primite. De-a lungul acestui timp, românca și-a susținut nevinovăția și a afirmat că nu a existat nicio intenție de dopaj, spunând că substanța interzisă ar fi provenit de la un supliment contaminat. 

A câștigat peste 40 de milioane de euro din tenis

Deocamdată, Simona Halep se arată motivată de ceea ce a reușit în tenis și deloc dispusă să se oprească aici. Câștigătoare a 24 de trofee, dintre care două chiar Grand Slam-uri, la Roland Garros și Wimbledon, românca a petrecut nu mai puțin de 64 de săptămâni ca lider mondial, dar și 373 de săptămâni în Top10 WTA. Per total, sportiva a câștigat 579 de dueluri și a pierdut doar 238, cifrele sale reflectându-se din plin și în încasări: Simona Halep a acumulat câștiguri totale de peste 40 de milioane de dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net