Cum arată vila lui Brigitte din Dubai? „Sunt ocupată cu renovarea de dimineața și până noaptea”

#Exclusiv Click!

Brigitte Pastramă nu mai are mult și se va muta, în sfârșit, în casa cumpărată în Dubai, cu 400 000 de euro, banii jos! Vila, situată într-o zonă centrală, este pe terminate, iar Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, lucrează pe rupte, din zori până în noapte, pentru a-și vedea visul cu ochii.

La 45 de ani, Brigitte Pastramă a decis să ia viața de la capăt în Emirate. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a achiziționat, în luna noiembrie anul trecut, o casă în Dubai cu 400 000 de euro, banii jos și și-a luat și rezidența acolo.

Acum locuința este aproape gata, se fac lucrările de finisaj, iar bruneta și soțul ei, Florin Pastramă, muncesc cu sârg, de dimineață și până seara să-și vadă vila terminată.

Zilele trecute, Brigitte a postat pe contul de Instagram primele imagini din vila ei, de care este foarte mândră.

Mulțumesc Domnului că mi-a asculat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea. E aproape gata! Mai este însă de lucru. Eu sunt ocupată cu renovarea de dimineața și până noaptea la ora 22, în fiecare zi.

După 10-15 august vin în România, sper să terminăm până atunci, a declarat Bigitte Pastramă, în excusivitate pentru Click!

Brigitte Pastramă: „Dacă îți iei casă și mașină în Dubai și ești rezident, viața e ieftină!”

Casa din Dubai, unde Brigitte se va muta în curând cu toată familia, are două dormitoare și este situată într-o zonă centrală. Nu este însă foarte mare, comparativ cu vila celor doi din România, căci prețurile în Emirate sunt piperate, totuși.

Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un propiretar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over.

Am puțin 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină”, ne-a mai spus Brigitte.

Până acum, Brigitte, soțul ei și fiica, Sara, au preferat să stea la hotel, chiriile fiind foarte mari în Emirate.

Am strat trei luni la un hotelapart, apoi la Adress la Mall Dubai, acum stăm la o rezidență mai mare cu două camere. Chiriile sunt foarte scumpe acolo, merită să-ți iei casa și masină. Tot ce e accesibil turiștilor e scump, dar în momentul în care ești rezident acolo, viața devine foarte ieftină.

Eu mi-am dorit ca să am o casă în care să pot să o supraveghez pe Sara. Ea face școală acolo a intrat la două licee foarte bune, o școală a viitorului, fac eși robotică”, ne-a mai spus Brigitte, la ultima ei venire în România, din luna mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net