Florin Pastramă „o îngroapă” pe Brigitte în cadouri, de la împăcare! Pe ce a cheltuit peste 150.000 de euro!

Mulți spun că împăcarea e dulce, însă iată că în cazul lui Florin Pastramă are și un preț! Afaceristul vrea să își spele toate păcatele în fața lui Brigitte, astfel că încă de când au renunțat la divorț, acesta nu mai știe cum să intre în grațiile partenerei lui. Gândindu-se că nu are cum să dea greș cu un așa cadou, Florin și-a surprins iubita cu un bolid de lux de peste 150.000 de euro!

Florin Pastramă o răsfață pe Brigitte, după marea împăcare Foto: Arhivă
Florin Pastramă o răsfață pe Brigitte, după marea împăcare Foto: Arhivă

I-a cumpărat bolidul de lux, i-a pus și fundiță roșie de cadou, iar acum nu mai rămânea decât să o conducă pe Brigitte la fața locului! Surprinsă până peste poate, fosta soție a lui Ilie Năstase apare în câteva imagini împreună cu noua ei bijuterie pe roți.

Nu rata: Brigitte: «Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a zis să mă împac cu Florin!»

Florin Pastramă, cadouri de sute de mii de euro pentru Brigitte

Din dorința de a-și împăca partenera, Florin Pastramă a achiziționat un model de Porsche, care ar costa peste 150.000 de euro. Se pare că relația celor doi a intrat din nou pe un făgaș normal, după ce cu doar o săptămână în urmă aceștia s-au aflat la un pas de marele divorț.

Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte. Ea și-a dorit foarte tare această mașină. Singura variantă era în ianuarie, se face numai pe comandă. Știți că sunt probleme. Împreună cu prietenul meu… l-am convins. N-a vrut soția mea să o leg la ochi, voi știți cum e. Uită-te în față, asta e mașina ta!”, a spus Florin Pastramă într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, imortalizând momentul surprizei!

Iată și: Împăcarea anului! Primele imagini cu Brigitte și Florin Pastramă, în tandrețuri: «Adio, dar rămân cu tine»

Însă cadourile nu s-au oprit aici! Dacă un astfel de bolid de lux nu era deja suficient pentru a crește din nou în ochii lui Brigitte, Florin Pastramă a plusat și cu o pereche de pantofi de designer, extrem de în vogă.

Brigitte s-a filmat despachetând fericită un colet de la Amina Muaddi, designerul celebru cu care a colaborat și Rihanna. Perechea de pantofi achiziționată depășește suma de 1000 de euro, care însă pe lângă prețul autoturismului pare că ar fi așa, un fel de bonus!

Pe același subiect: Florin Pastramă, primele declarații după ce Brigitte l-a acuzat de violență: «Am împins-o spre...»

În urmă cu ceva vreme însă, Florin Pastramă dezvăluia că el are acces în permanență la conturile lui Brigitte, fără să se pună problema neîncrederii între ei doi. Astfel, acest lucru ne face să ne întrebăm din ce bani au fost achiziționate toate bunurile luxoase?!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net