Florin Pastramă, primele declarații după ce Brigitte l-a acuzat de violență: «Am împins-o spre...»

Ultima actualizare:

Uite divorțul, nu mai e divorțul! Pare că Brigitte și Florin Pastramă au revenit la sentimente mai bune, deși vedeta TV anunța cu hotărâre în glas că vrea să se separe de cel care, spunea ea, a și agresat-o fizic. Ce a făcut-o să își schimbe părerea? Florin Pastramă are o altă variantă!

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat Foto: Arhivă personală
Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat Foto: Arhivă personală

În întreg scandalul, deși implicat în mod direct, Florin Pastramă a fost ezitant în declarații, dezvăluind că va vorbi doar la timpul potrivit. Iată că acel moment a sosit, iar afaceristul a atins și subiectul violenței domestice. 

Vezi și: Împăcarea anului! Primele imagini cu Brigitte și Florin Pastramă, în tandrețuri: «Adio, dar rămân cu tine»

Florin Pastramă, primele declarații după ce Brigitte l-a acuzat de violență

Între cei doi parteneri au existat, de-a lungul relației lor, momente tensionate, Click! intrând chiar în posesia unor imagini compromițătoare pentru Florin Pastramă. La o primă analiză, părea că cearta dintre el și Brigitte ar fi escaladat atât de tare încât nu mai era mult până la bătaie. De asemenea, în urmă cu doi ani, s-a vehiculat că Brigitte ar fi fost lovită de Florin, în parcarea unui mall, tot în urma unor filmulețe de la fața locului. 

VEZI AICI! FOTO Brigitte Pastramă, trântită pe jos și bătută de soț. Incidentul a avut loc în plină stradă

În prezent însă, se pare că Brigitte a ales calea iertării, iar Florin Pastramă a vorbit, în premieră, despre tensiunile dintre ei. Acesta a negat că și-ar fi lovit vreodată soția, explicând însă că a existat, într-adevăr, un episod în care acesta a împins-o, pe fondul „nervilor”, spune el.

Am greșit în fața Domnului Iisus, am greșit în fața lui Brigitte. Am țipat, nu am dat în ea. Am împins-o odată spre gard, dar bineînțeles că și Brigitte, că nu se lasă nici ea. De la două trei cuvinte care nu erau la locul lor, de acolo ne-am certat, eu mă enervez foarte tare, dar foarte rar, iar când mă enervez e rău, iar atunci am împins-o spre gard.”, a mărturisit Florin Pastramă, la Antena Stars.

Acesta a explicat că în momentele tensionate devine vulcanic și reacționează pe măsură, însă nici partenera lui nu se lasă mai prejos, astfel că de aici pornesc întotdeauna incidentele neplăcute între ei. 

Momente tensionate! Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă! Scandal monstru, în mijlocul Bucureștiului

Florin Pastramă are o altă variantă! Iată care ar fi motivul despărțirii dintre el și Brigitte

Șirul dezvăluirilor nu se termină aici însă! Florin a ținut să puncteze că nu faptul că și-a împins partenera într-un gard ar fi fost factorul declanșator al despărțirii lor. Afaceristul a mărturisit că a fost influențat de oamenii de la biserică, care i-ar fi spus că Brigitte l-a înșelat cu fostul ei soț, Ovidiu Torj, care este tatăl fiicei ei, Sara. 

Vezi aici varianta lui Brigitte: Brigitte divorţează de Florin Pastramă: „M-am săturat să trăiesc în scandaluri"

După ce ar fi aflat informația, Florin ar fi decis să plece de acasă, acela fiind și momentul în care Brigitte a anunțat în mod public divorțul.

Nu m-am îndoit că ar greși cu ceva sau să n-am încredere în Brigitte. Problema e că toți frații din biserică când au văzut imaginile cu fostul soț...Eu niciodată n-o să mă îndoiesc de Brigitte, dar frații din biserică au văzut imaginile în care era cu el. Frații au comentat că nu e normal...M-au influențat.”, a mai zis Florin Pastramă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net