FOTO Brigitte Pastramă, trântită pe jos și bătută de soț. Incidentul a avut loc în plină stradă

Ultima actualizare:

    Brigitte apare trântită pe jos, în urma unui episod violent cu soțul ei, Florin PastramăFoto: Captură Video România TV
Brigitte apare trântită pe jos, în urma unui episod violent cu soțul ei, Florin PastramăFoto: Captură Video România TV

Scene de violență domestică în parcarea unui supermarket din Sectorul 2 al Capitalei, după ce Brigitte Pastramă apare trântită pe jos în câteva imagini obținute de paparazzi. Soțul ei, Florin Pastramă, apare deasupra acesteia, într-o scenă ce pare a fi una violentă.

Cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă șochează din nou, după ce postul de televiziune România Tv a făcut rost de imagini din parcarea unui supermarket, în care fosta soție a lui Ilie Năstase apare bruscată și târâtă pe jos de actualul soț.

Se pare că vedeta ar fi fost îmbrâncită până s-a prăbușit la pământ, iar oamenii de la fața locului care au vrut să îi vină în ajutor acesteia au fost rapid alungați de Florin.

Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, urlând la ea. Pe filmare se poate vedea cum Brigitte încearcă să se ridice, însă Florin o bruschează și o pune la pământ, potrivit Viva.

Nu e primul incident de agresiune dintre cei doi

Brigitte Pastramă a mai avut parte un episod agresiv cu soțul ei. Cu toate că a negat că Florin o bate, atunci când au apărut imaginile în care era agresată, ea a spus că sunt vechi.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni. Ulterior, Brigitte a recunoscut că se certa cu Florin Pastramă, însă neagă că ar fi fost vorba despre agresiune fizică.

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg