„Adio!”, dar mai iubește-mă puțin! Brigitte și Florin Pastramă, protagoniștii unei noi împăcări

Ultima actualizare:

Brigitte și Florin Pastramă sunt recunoscuți pentru numeroasele discuții pe care le-au avut de-a lungul timpului. Au spus de mai multe ori că se despart, că nu vor să mai audă unul de celălalt, și-au lansat acuzații care mai de care mai dure prin presa de scandal și, la final de zi, și-au regăsit drumul către fericire.

cub pastrama png

Lucru care, iată, s-a întâmplat și de data aceasta, după ce fosta doamnă Năstase a amenințat că e pregătită să divorțeze. Vă sună cunoscut scenariul? Se prea poate și nu, nu datorită serialului „Tânăr și Neliniștit”, ci datorită telenovelei românești dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu care s-au despărțit, amenințat și împăcat, exact în această ordine, de mult prea multe ori ca să ne amintim numărul exact.

În legătură cu relația lor: Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă! Scandal monstru, în mijlocul Bucureștiului

Acum două săptămâni Brigitte Pastramă era foc și pară pe soțul ei, Florin Pastramă, și declara că nu vrea să mai audă de el, dat fiind faptul că s-au despărțit definitiv. Mai multe detalii despre povestea de atunci, AICI.

Se pare că bătăile de care se plângea Brigi nu au fost chiar atât de rele, dat fiind faptul că paparazzi Click! au surprins-o alături de cel care o înjura și agresa în locuri publice acum câteva luni.

Brigitte nu poate sta departe de Florin Pastramă! Cum i-am surprins?

În urmă cu doar câteva seri am rămas mască atunci când am observat că Florin s-a întors acasă, la reședința din Pipera. Acolo îl aștepta (deloc) surprinzător nimeni alta decât Brigitte Pastramă, care jura că nu mai are de-a face cu soțul ei, pe care și-l dorea „fost” cât mai curând cu putință. Cum orice despărțire este obositoare, cei doi au decis să se relaxeze.

S-a întâmplat înainte să se împace: Brigitte a suferit o operație complicată. Ce i-a transmis lui Florin Pastramă, după ce a «abandonat-o» în spital

În compania unui alt bărbat, cei doi soți au pornit agale către o piscină cunoscută din zona Crângași, frecventată de multe personaje din peisajul monden autohton, unde nu părea că mai au vreo problemă de rezolvat în cuplu.

Un amator al femeilor frumoase, Florin Pastramă a părut vindecat sufletește, după ce Brigitte s-a aplecat de câteva ori în fața lui. Rămâne de văzut care este statutul relației celor doi. Un singur lucru, însă, este cert: telenovela pare să continue!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net