Brigitte, primul interviu în care anunță divorțul de Pastramă! «Am fost târâtă în procese cu fostele lui iubite!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Brigitte i-a zis „Adio!” lui Florin Pastramă! S-a rupt lanțul de iubire după doar trei ani de căsnicie! Vedeta ne-a dat vestea, în exclusivitate, la petrecerea Viva! și primul interviu despre divorțul bombă!

cub brigitte pastrama png

Brigitte și Florin Pastramă se despart după trei ani de căsnicie, în care scandalurile au fost pe primul plan. S-au trezit cu mascații peste ei în casă, au fost acuzați că au contrafăcut măști pe pandemie, iar, colac peste pupăză, Brigitte Pastramă s-a mai ales și cu alte câteva procese cu fostele iubite ale lui Florin Pastramă!

Paharul se pare că s-a umplut, iar Brigitte ne-a anunțat subit ruptura de cel care i-a furat inima la emisiunea „Ferma Vedetelor", difuzată la Pro TV. Brigitte intenționează să divorțeze la notar de Pastramă, întrucât nu au nimic de împărțit.

„Florin Pastramă nu mai există în viața mea!"

Brigitte, tu și Florin știu că vă doreați mult copii? Ce s-a întâmplat cu visul vostru?

Nu mai am cu cine să fac copilul pentru că eu m-am despărțit de Florin! Nu mai sunt cu Florin! Nu mai e Florin! Florin Pastramă nu mai există în viața mea!

Când anume s-a întâmplat ruptura?

Nu contează de când, nu mai există în viața mea și punct! E un capitol care s-a încheiat definitiv! Nu doresc să dau amănunte, dar nu mai este în viața mea. E o decizie pe care am luat-o după foarte multe eforturi pe care le-am făcut și care, până la urmă, au dus tot la ceea ce știam dinainte, și anume că nu avem ce să căutăm impreună!

Va urma un divorț? Ce va fi?

Este deja un divorț!

„Nu am nici copii, nu am ce să împart!"

Divorțați la notar sau la tribunal, că voi erați luați cu acte?

Da, din păcate! Nu am nici copii, nu am ce să împart, nu am de ce să divorțez la tribunal. Noi am făcut o convenție matrimonială și e doar o procedură normală de divorț, nimic mai mult.

Nu te mai întorci la el?

Nu există!

Voi ați mai avut probleme în căsnicie, nu ar fi prima dată....

Nu am avut probleme, am fost eu aceea care a iertat foarte mult, și până la urmă nu cred că a fost un lucru foarte bun. Gata, nu se mai poate! În ăștia trei ani, am fost băgată în foarte multe scandaluri care mi-au estompat foarte mult munca. Am fost târâtă în procese cu fostele lui iubite, m-am scăldat într-o mocirlă care nu-mi aparținea! Sper ca Florin să-și revină la normal cândva.

Vina îi aparține numai lui pentru tot ce s-a întamplat?

Nu, vina îmi aparține mie pentru că am acceptat!

Brigitte și Florin Pastramă și-au început povestea de dragoste cu năbădăi chiar în perioada în care au participat la show-ul „Ferma” de la Pro TV.

În vara anului 2019, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își jurau credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, unde au dansat pe rupte și s-au distrat pe cinste. Ulterior, aceștia au declarat că-și doresc foarte mult copii, însă acest miracol nu a venit în viața lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net