Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte: «Ea are dreptate!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mariajul dintre Brigitte și Florin Pastramă s-a dus pe Apa Sâmbetei după doar trei ani. Au fost trei ani tumultuoși și plini de controverse. S-a terminat cum a început, tot cu scandal! Brigitte a aruncat bomba, în exclusivitate pentru Click!, că divorțează de Florin Pastramă, aruncând cuvinte dure la adresa acestuia. Iată ce zice, la acest moment, Florin Pastramă, după ce ar fi fost acuzat de violență domestică!

Brigitte a anunțat divorțul de Florin Pastramă Sursa: Instagram
Brigitte a anunțat divorțul de Florin Pastramă Sursa: Instagram

Brigitte Năstase a anunțat, în exclusivitate pentru Click!, pe 2 iunie la petrecerea Viva!, că divorțează de Florin Pastramă, după doar trei ani de căsnicie! Bruneta a motivat ruptura prin faptul că a fost târâtă într-o mocirlă de actualul partener de viață.

Ar putea să te intereseze și: Brigitte Năstase, prima apariție după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă

La două zile însă, Brigitte era agresată în plină stradă de Pastramă! Afaceristul a avut atunci o cădere nervoasă și a amenințat-o cu bătaia în văzul lumii pe soția lui. Scandalul de proporții a avut loc în cartierul Floreasca, locatarii din zonă alertând imediat poliția. 

Nu e pentru prima dată, însă, când între Brigitte și Florin Pastramă ies scântei și se lasă cu corecții fizice! Vestea divorțului, se pare, că l-a înfuriat la culme pe Florin Pastramă, care i-ar fi cerut niște explicații lui Brigitte.

Florin Patramă nu vrea să vorbească despre Brigitte 

Momentan, relația dintre cei doi e pe un butoi cu pulbere. Brigitte a spus că divorțează la notar și că și-a dat soțul afară din casă. Acesta își alină durerea în compania avocatei Lizeta Haralambie, care-i este și prietenă foarte bună.

La rândul lui, Florin Pastramă nu a ieșit, încă, public să declare nimic despre divorțul de Brigitte. Contactat de Click!, afaceristul a făcut primele declarații.

Vezi și: Brigitte, la un pas să fie agresată fizic de Florin Pastramă 

Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, pentru Click!, refuzând să divulge, deocamdată, alte detalii despre despățirea cu scandal de Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă divorțează la notar după 3 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit la doar 4 luni după ce s-au cunoscut la „Ferma vedetelor”, show difuzat de PRO TV. Relația celor doi a fost presărată cu numeroase scandaluri și acuzații de violență domestică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net