Brigitte a suferit o operație complicată. Ce i-a transmis lui Florin Pastramă, după ce a «abandonat-o» în spital

Ultima actualizare:

Brigitte și-a îngrijorat admiratorii, după ce a publicat în mediul online o fotografie de pe patul de spital, cu perfuzia la mână. Fără să ofere prea multe informații, vedeta TV a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție „deosebit de grea”, mărturisind că a fost lăsată complet singură de cel care îi este încă soț, Florin Pastramă.

Brigitte a suferit o intervenție chirurgicală Foto: Arhivă personală
Brigitte a suferit o intervenție chirurgicală Foto: Arhivă personală

Brigitte a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală complicată, oferind și primele declarații după ce a ieșit din sala de operații și și-a mai revenit.

Vezi și: Brigitte, decizie neașteptată! Ce nume de familie are acum, după despărțirea de Florin Pastramă!

Brigitte a suferit o operație complicată

Fosta concurentă de la „Ferma” este în prezent internată în spital. Brigitte a explicat că operația prin care a trecut a fost una „deosebit de grea”, punctând totodată că Florin Pastramă, cel care îi este în continuare soț, nu i-a fost alături în niciun moment și nu a venit nici măcar să o viziteze. 

Deși a anunțat, în urmă cu două săptămâni, că ea și Florin Pastramă vor urma calea divorțului, se pare că Brigitte avea speranța ca afaceristul să îi fie aproape în aceste momente grele.

Te-ar putea interesa și: Ironia sorții! Brigitte s-a despărțit, fiul ei rebel se însoară!

Momentan, Brigitte nu a oferit mai multe detalii în legătură cu intervenția pe care a suferit-o, însă i-a asigurat pe admiratorii săi că starea ei de sănătate este una bună în prezent. Aceasta a pus totul pe seama ajutorului divin, explicând Dumnezeu a avut grijă de ea în acest moment crucial. 

Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine.”, a scris Brigitte pe Instagram.

Brigitte, înșelată de Florin Pastramă?

Încă de când a anunțat divorțul, Brigitte a început să publice pe rețelele de socializare mai multe mesaje „criptice”, cu anumite citate din Biblie. Zilele trecute, aceasta a dat de înțeles, prin intermediul unui pasaj din Cartea Sfântă, că ar fi fost înșelată.

Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu**ari și pe preacu**ari”, a scris Brigitte pe Instagram.

Atunci când a anunțat divorțul însă, vedeta TV a motivat că nu mai dorește să fie implicată în toate scandalurile de cuplu, generate, spunea ea, chiar de soțul ei. De asemenea, se pare că Brigitte ar fi fost și victima agresiunii lui Florin Pastramă, astfel că a decis să pună punct relației. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net