Brigitte, emoții mari pentru fiica ei, Sarah! «Nu cred că realizează»

Brigitte nu prea pare să aibă parte de momente de liniște! După ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă, vedeta TV e acum în „focuri” în privința Evaluării Naționale, având în vedere că fiica ei, Sarah, va susține prima probă în doar câteva zile.

Sarah, fiica lui Brigitte din căsnicia ei cu Ovidiu Torj, se pregătește pentru Evaluarea Națională! Tânăra a crescut și este acum o domnișoară în toată regula, care a terminat clasa a VIII-a și este gata de liceu. Sarah a însoțit-o de curând pe Brigitte și în cadrul unui evemiment monden, iar imaginile pot fi urmărite AICI.

Adolescenta va susține primul examen din cadrul Evaluării Naționale, marți, 14 iunie, iar mama ei are mari emoții pentru zilele ce urmează.

Brigitte are mari emoții pentru fiica ei, care va susține Evaluarea Națională

Brigitte a povestit că „a stat pe capul” fiicei ei pentru a o motiva să învețe. Totodată, fosta concurentă de la „Ferma” s-a declarat mândră de Sarah, care deja s-a gândit ce carieră vrea să urmeze. 

Citește și: Brigitte, decizie neașteptată! Ce nume de familie are acum, după despărțirea de Florin Pastramă!

Trece în clasa a IX-a. Am emoții foarte mari pentru ea! Ea nu cred că realizează! Zilnic stau pe capul ei să învețe, să mai meargă la meditații, să mai ceară profesorilor o oră de meditație. Dacă aș putea să învăț eu în locul ei, aș învăța, dar mă depășește deja tot. Nu am cum să mă mai întorc în clasa a VIII-a spre a IX-a.(…)

O susțin din toate punctele de vedere! Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine de toate, că sunt multe examene, sunt multe trepte. Să sperăm că nu se abate de la drum. Ea știe ce vrea să facă. Eu nu doresc să-i impun ceva. Ea trebuie să ajungă singură la concluzia că face ceea ce i se potrivește și ceea ce-i oferă și un viitor.”, a mărturisit Brigitte, în cadrul unui interviu pentru Wowbiz.

Sarah și-a făcut deja planul pentru viitor

La rândul ei, Sarah a explicat că încearcă să învețe cât de mult poate și speră să obțină note cât mai mari. Tânăra și-a făcut deja planul: își dorește să meargă la un liceu economic, iar pe viitor vrea să devină notar.

Încerc să învăț, chiar încerc. Sper să intru la un liceu bun. Vreau să mă duc la un liceu economic, ca să dau la drept. Vreau să fiu notar.”, a dezvăluit și Sarah.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net