Brigitte, decizie neașteptată! Ce nume de familie are acum, după despărțirea de Florin Pastramă!

Ultima actualizare:

După ce a anunțat separarea de Florin Pastramă, se pare că Brigitte își menține ferm decizia. Fosta concurentă de la „Ferma” a luat o decizie neașteptată, renunțând la numele de familie dobândit prin căsătorie și revenind la....numele fostului soț! 

Brigitte a schimbat mai multe nume de familie, de-a lungul anilor, vedeta TV bifând mai multe mariaje. Ce-i drept, cea mai mare notorietate a câștigat-o în timpul căsniciei sale cu fostul tenismen Ilie Năstase, astfel că aceasta a luat o decizie neașteptată!

Brigitte a revenit la numele de familie al lui Ilie Nastase!

După ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă, Brigitte a făcut câteva modificări și pe paginile de pe rețelele de socializare, semn că nu mai există cale de împăcare, deși de curând cei doi au fost surprinși în câteva ipostaze „suspecte”.

Vezi AICI despre ce e vorba!

Brigitte se mențină însă fermă pe poziție și a renunțat la numele de familie al celui de care tocmai s-a despărțit. Spre surprinderea admiratorilor ei, femeia de afaceri a revenit la numele „Năstase” în mediul online, schimbându-și și starea în „singură”.

Fosta soție a jucătorului de tenis a anunțat în timpul unui eveniment că divorțează din nou, după trei ani de căsnicie cu Florin Pastramă. Se pare că relația dintre ei era una tensionată, iar aceasta nu a mai suportat certurile din cuplu, aducându-i fostului ei partener mai multe acuzații. Brigitte a dezvăluit pentru Click!, în exclusivitate, motivele care au dus la separare. 

Citește mai multe despre subiect AICI!

Brigitte și Florin Pastramă, căsnicie presărată cu certuri și scandaluri

Amintim că Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”, difuzată de Pro TV, și tot acolo au decis să înceapă și o relație, deși ambii erau așteptați acasă de partenerii lor de atunci. 

Deși a început „ca în filme”, povestea lor de amor, care s-a transformat ulterior și într-o căsnicie, a fost presărată cu multe scandaluri. Cuplul a fost filmat de câteva ori în ipostaze violente, reieșind din imagini că Brigitte este agresată fizic și verbal de către soțul ei.

De altfel, un episod de acest gen a avut loc recent, chiar în ziua în care Brigitte a anunțat divorțul, semn că ultima ceartă a fost și picătura care a umplut paharul.

În afară de mariajul cu Ilie Năstase, Brigitte a mai fost în trecut căsătorită cu Octavian Sfăt, un afacerist timișorean și primul ei soț, care i-a dăruit un fiu, și cu Ovidiu Torj, alături de care are o fiică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net