Cutremur─âtor! Brigitte N─âstase a povestit cum ┼či-a g─âsit so┼úul mort ├«nainte de Cr─âciun

simeon stalpnicul png
Brigitte N─âstase a trecut prin multe de-a lungul timpuluiFoto: arhiv─â personal─â

O dram─â teribil─â a tr─âit Brigitte ├«n urm─â cu 14 ani ├«n preajma Cr─âciunului, iar de atunci bruneta ├«┼či aminte┼čte ├«n fiecare an de necazul ei. C─âs─âtorit─â la acel moment cu omul de afaceri Octavian Sf─ât, vedeta a rememorat clipele prin care a trecut c├ónd l-a g─âsit mort ├«n cas─â. Bruneta sufer─â teribil c─â l-a pierdut pe tat─âl b─âiatului ei ┼či asociaz─â s─ârb─âtoarea Cr─âciunului cu decesul fostului ei so┼ú.

De 14 ani, Cr─âciunul nu mai este ca ├«n copil─ârie pentru Brigitte N─âstase. Bruneta a m─ârturisit drama care a lovit familia ei ├«n preajma Cr─âciunului ┼či cum a g─âsit puterea s─â se ridice ┼či s─â-┼či creasc─â copilul, care avea pe atunci doar doi ani┼čori. So┼úia lui Ilie N─âstase a dat am─ânunte terifiante despre cum ┼či-a g─âsit fostul so┼ú mort ├«n cas─â.   

"Acum 14 ani, ├«ntr o blestemat─â diminea┼ú─â de joi, cu cinci zile ├«nainte de Cr─âciun, am plecat de l├óng─â el doar o jum─âtate de ora, pentru a i servi micul dejun fiului nostru Robert, atunci ├«n v├órst─â de nici doi ani. M-am ├«ntors oprimista ┼či fericit─â c─âci urm─â s─â cump─âr─âm ├«n diminea┼ú─â acelei zile bradul, deoarece cu o sear─â ├«nainte am cump─ârat ├«mpreun─â tot felul de globuri ┼či ornamente pentru cas─â noastr─â drag─â, ├«n care nu ne mutasem nici m─âcar de un an. Urm─â s─â fie primul nostru Cr─âciun, ├«n c─âsu┼úa nostra mult visat─â, ca o familie fericit─â, noi trei...aveam chiar ┼či ┼čemineu.... abia a┼čtept─âm....Dar, ├«ntorc├óndu-m─â ├«n camera noastr─â, l-am g─âsit foarte lini┼čtit, cu ochii a┼úinti┼úi spre tavan, parc─â cuprins de ni┼čte g├ónduri de care nu mai putea s─â se rup─â...

(...) Am sim┼úit c─â tavanul se pr─âbu┼če┼čte pe noi, cu toat─â greutatea lui, cu un ultim efort, am ├«ncercat s─â i fac respira┼úie gur─â la gur─â. M-am pr─âbu┼čit. picioarele nu mai vroiau s─â m─â asculte..., am ├«ncercat s─â formez la secretara so┼úului meu, dar gura mi era ├«ncle┼čtat─â, am bolborosit ceva, nu puteam s─â mi simt limba, parc─â avea 10 kg...Doamne! Te rog! F─â s─â fie Tavi bine! Te rog Doamne. C├ónd mi au revenit pu┼úin puterile, am sunat 112, am cerut o salvare la adresa casei noastre, am luat copilul, ┼či ├«n pijamale, am ie┼čit ├«n fa┼ú─â casei", ┼či-a ├«nceput Brigitte povestea din 2002.

simeon stalpnicul png
Brigitte Sf─ât, al─âturi de cei doi copii ai s─âiFoto: arhiv─â personal─â

Bruneta a tr─âit un adev─ârat ┼čoc atunci. Cople┼čit de problemele pe care le avea la serviciu, so┼úul vedetei a f─âcut infarct ┼či a decedat la doar 38 de ani. "Am fost fericit─â, cu el.... am iubit ┼či am fost iubit─â.... poate nu am ┼čtiut s─â ar─ât...destul. De atunci, am fost lovit─â, ┼či m-am ridicat! Din nou lovit─â. Dar nu mi se potrive┼čte mie pozi┼úia c─âzut la p─âm├ónt. Pe c├ót el m-a respectat de mult, pe at├ót de mult am cunoscut apoi umilin┼úa. Dar am ├«nv─â┼úat s─â ┼úin fruntea sus.S─â lupt. Pentru el. Fiul meu. Copiii mei", a mai scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Patru ani mai t├órziu, bruneta a ajuns din nou in fata altarului, m─ârit├óndu-se cu Ovidiu Torj, un personaj controversat, de care a divor┼úat ├«n 2008 nu ├«nainte de a-i face si acestuia un copil, o feti┼ú─â, Sara, ast─âzi ├«n v├órst─â de 8 ani.

├Än 2013, Brigitte s-a c─âs─âtorit a treia oar─â cu Ilie N─âstase. Cei doi au f─âcut ├«nt├ói cununia civil─â, iar la c├óteva luni au oirganizat o nunt─â de basm cu 300 de invita┼úi la Poiana Bra┼čov.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
shark 6121088 1920 jpg
roland stanescu jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg