Cutremurător! Brigitte Năstase a povestit cum şi-a găsit soţul mort înainte de Crăciun

simeon stalpnicul png
Brigitte Năstase a trecut prin multe de-a lungul timpuluiFoto: arhivă personală

O dramă teribilă a trăit Brigitte în urmă cu 14 ani în preajma Crăciunului, iar de atunci bruneta îşi aminteşte în fiecare an de necazul ei. Căsătorită la acel moment cu omul de afaceri Octavian Sfăt, vedeta a rememorat clipele prin care a trecut când l-a găsit mort în casă. Bruneta suferă teribil că l-a pierdut pe tatăl băiatului ei şi asociază sărbătoarea Crăciunului cu decesul fostului ei soţ.

De 14 ani, Crăciunul nu mai este ca în copilărie pentru Brigitte Năstase. Bruneta a mărturisit drama care a lovit familia ei în preajma Crăciunului şi cum a găsit puterea să se ridice şi să-şi crească copilul, care avea pe atunci doar doi anişori. Soţia lui Ilie Năstase a dat amănunte terifiante despre cum şi-a găsit fostul soţ mort în casă.   

"Acum 14 ani, într o blestemată dimineaţă de joi, cu cinci zile înainte de Crăciun, am plecat de lângă el doar o jumătate de ora, pentru a i servi micul dejun fiului nostru Robert, atunci în vârstă de nici doi ani. M-am întors oprimista şi fericită căci urmă să cumpărăm în dimineaţă acelei zile bradul, deoarece cu o seară înainte am cumpărat împreună tot felul de globuri şi ornamente pentru casă noastră dragă, în care nu ne mutasem nici măcar de un an. Urmă să fie primul nostru Crăciun, în căsuţa nostra mult visată, ca o familie fericită, noi trei...aveam chiar şi şemineu.... abia aşteptăm....Dar, întorcându-mă în camera noastră, l-am găsit foarte liniştit, cu ochii aţintiţi spre tavan, parcă cuprins de nişte gânduri de care nu mai putea să se rupă...

(...) Am simţit că tavanul se prăbuşeşte pe noi, cu toată greutatea lui, cu un ultim efort, am încercat să i fac respiraţie gură la gură. M-am prăbuşit. picioarele nu mai vroiau să mă asculte..., am încercat să formez la secretara soţului meu, dar gura mi era încleştată, am bolborosit ceva, nu puteam să mi simt limba, parcă avea 10 kg...Doamne! Te rog! Fă să fie Tavi bine! Te rog Doamne. Când mi au revenit puţin puterile, am sunat 112, am cerut o salvare la adresa casei noastre, am luat copilul, şi în pijamale, am ieşit în faţă casei", şi-a început Brigitte povestea din 2002.

simeon stalpnicul png
Brigitte Sfăt, alături de cei doi copii ai săiFoto: arhivă personală

Bruneta a trăit un adevărat şoc atunci. Copleşit de problemele pe care le avea la serviciu, soţul vedetei a făcut infarct şi a decedat la doar 38 de ani. "Am fost fericită, cu el.... am iubit şi am fost iubită.... poate nu am ştiut să arăt...destul. De atunci, am fost lovită, şi m-am ridicat! Din nou lovită. Dar nu mi se potriveşte mie poziţia căzut la pământ. Pe cât el m-a respectat de mult, pe atât de mult am cunoscut apoi umilinţa. Dar am învăţat să ţin fruntea sus.Să lupt. Pentru el. Fiul meu. Copiii mei", a mai scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Patru ani mai târziu, bruneta a ajuns din nou in fata altarului, măritându-se cu Ovidiu Torj, un personaj controversat, de care a divorţat în 2008 nu înainte de a-i face si acestuia un copil, o fetiţă, Sara, astăzi în vârstă de 8 ani.

În 2013, Brigitte s-a căsătorit a treia oară cu Ilie Năstase. Cei doi au făcut întâi cununia civilă, iar la câteva luni au oirganizat o nuntă de basm cu 300 de invitaţi la Poiana Braşov.

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota