Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au fost surprinși

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte și Florin Pastramă erau protagoniștii unui scandal mostru, iar bruneta spunea că nu vrea să mai audă de soțul ei care deja e de domeniul trecutului. Pare-se că norii au dispărut de pe cer, iar între cei doi nu mai e furtună, ci un soare puternic care luminează a... împăcare!

Trei ani de căsnicie, atât ar fi durat povestea de dragoste începută pe repede-înainte, la emisiunea Ferma, de la PRO TV, dintre Brigitte și Florin Pastramă. Au avut o nuntă ca-n basme și au trecut împreună prin bune și prin rele, însă totul s-ar fi terminat în urmă cu puțin timp. Brigitte a tunat și a fulgerat și ne-a povestit prin ce i-a fost dat să treacă alături de bărbatul iubit. Mai multe detalii despre finalul trist al poveștii aflați, însă, de AICI.

Cum s-a afișat Brigitte, după despărțire: Prima apariție

Astăzi deschidem un nou capitol despre cei doi, un capitol care se anunță cel puțin surprinzător. Recent, în mediul online, ambii protagoniștii au postat mai multe fotografii. Nimic anormal până în acest punct, nu-i așa? Ei bine, atât Brigitte, cât și Florin Pastramă au postat același lucru, în același moment. Ori, indiferent de compatibilitatea pe care o au, e imposibil să existe o coincidență atât de mare.

Brigitte și Florin Pastramă au îngropat securea războiului? Primul indiciu

La ceas de seară, Brigitte Pastramă a pus o imgine la story, alături de textul „Foarte adevărat”. Vedeta se uita la film, însă nu singură, ci alături de Florin, deducem noi, căci la doar câteva momente după ce ea a apăsat butonul de publicare, și fostul partener a făcut același lucru. Mai mult, ambii au surprins aceeași secvență din pelicula pe care o urmăreau, semn că nu sunt influenceri doar în mediul online, ci și în viața de cuplu.

brigitte si florin pastrama jpg

Cu puțin timp înainte să se despartă, soții au participat la un eveniment monden: Vedetele din România au strălucit, la propriu, pe covorul roșu!

Chiar dacă Brigitte și Florin Pastramă nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, imaginile ilustrează același decor, deci putem deduce doar că s-au uitat împreună la film, dar așteaptă să se mai calmeze apele, probabil, până să anunțe împăcarea. Remarcăm faptul că bărbatul nu a șters fotografiile în care apare alături de soția sa, de pe Instagram, așa că din ce în ce mai multe detalii indică o nouă împăcare, în showbizul autohton.

Brigitte, acuzații acide la adresa lui Florin

Rămâne de căzut, însă, dacă relația lor se va transforma, din nou, pentru a multa oară, în lapte și miere, dat fiind faptul că fosta lui Ilie Năstase a scos la iveală chiar și cele mai ascunse și neplăcute detalii din căsnicia cu Florin Pastramă. Pe când anunța despărțirea, ea a vorbit într-o emisiune de la Antena Stars și a mărturisit că relația lor nu a fost una foarte sănătoasă și că fostele „situații” ale lui Florin au ajuns să o afecteze mai mult decât ar fi sperat.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură.

De exemplu, ieri mi s-a strcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?’. Și multă lume mă întreabă. Ce mi-a făcut fostul meu soț Ilie a făcut-o în ascuns … că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret”, a declarat Brigitte Pastramă, la momentul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net