Cucu de la "Noaptea târziu", în război cu Brigitte și Dani Mocanu din cauza refugiaților din Ucraina

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Horațiu Adrian Cuc (28 de ani), cunoscut drept Cucu de la "Noaptea târziu", a făcut niște postări pe rețelele de socializare în care îi atacă pe Dani Mocanu și Brigitte Pastramă, după ce pe social media s-a declanșat un adevărat război!

Fosta soție a lui Ilie Năstase și artistul de muzică de petrecere au publicat mai multe filmulețe în care comentau că nu-i pot ajuta pe refugiații din Ucraina, pentru că nu au unde să ducă mâncare. Click! a stat de vorbă cu celebrul Cucu, care a dezvoltat pe larg subiectul.

Cucu de la "Noaptea târziu"
Cucu de la "Noaptea târziu"
  • Click!: Ce mai faci Cucule, ne vedem din nou la film!

Cucu: Iată, am venit la film, la noul "Batman", am luat o pauză!

  • Faci pauză, de la ce?

De la tot ce se întâmplă în lume.

  • Ce se întâmplă în lumea ta?

În lumea mea se întâmplă că eu, împreună cu o echipă faină, ajutăm oamenii refugiați din Ucraina care vin în România și cam asta fac, de vreo 5 zile, cred.

  • Te-am urmărit și am văzut că i-ai deconspirat pe Brigitte Pastramă și pe Dani Mocanu, ai avut niște postări dure.

Eu nu vreau să dau cu "hate" înspre ei sau să-i jignesc, doar că ei doi, amândoi sunt influenți, mai ales Dani Mocanu, care e urmărit de câteva milioane de oameni. Și, mă enervează faptul că sunt foarte mulți oameni care empatizează cu ce zice el. Cumva, îl cred. El nefiind acolo. Nu știu la ce vamă o fi fost, la ce oră o fi fost sau când o fi fost.

  • De obicei ești un tip care empatizează cu oamenii?

Da, eu tot timpul am fost așa, doar că e prima oară când postez lucruri. Adică eu nu am vrut să postez nici chestia asta, cu oamenii aceștia doi. N-am vrut să postez nimic din vamă, de acolo, pentru că nu sunt genul de om care să mă laud cu lucrurile pe care le fac. Până în momentul în care am văzut că se dezinformează publicul: că nu e nevoie. De exemplu, la Brigitte, n-am nicio treabă cu dânsa, doar că ea zici că a fost obligată de Iohannis să aducă provizii și, după aia, nu a fost acceptată.

E urât modul de a face lucrurile. Nici asta nu am postat: eu, acum 2 săptămâni, am stat 12 ore în frig, în zăpadă, și am strâns, împreună cu Micutzu și o gașcă mare de oameni, colete. Veneau pachete de la oameni. Le-am strâns, le-am sortat, le-am cărat cu dubele. Adică am făcut lucruri pe care Brigitte și Dani Mocanu, probabil, nu le-au făcut. Nu-și au sensul. Nu vreau nimic. N-am făcut treaba asta pentru cifre sau să vezi, doamne, cine sunt eu.

Doar că, am vrut să informez oamenii, fiindcă oamenii au început să îmi scrie mie, pentru că am fost printre primii care au postat chestii de acolo. Și oamenii mă întrebau "băi, e adevărat ce spun Dani Mocanu și Brigitte?" Și atunci, când am văzut ambele video-uri, ambele variante, am zis că trebuie să fac un material în care să le explic oamenilor că nu e OK ce se întâmplă.

  • Ce faci, în rest? Ce faci muzical cu Noaptea târziu, trupa ta?

Momentan, e "on hold" totul. Pentru că e perioada așa și vreau ca energia mea să se ducă înspre ajutorul oamenilor, nu să îmi clădesc eu carieră. Momentan, cariera mea e OK, dar, ajutând oameni, cumva, mă dezvolt personal. Mă ajută pe mine să mă simt eu mai bine cu mine, că am avut o perioadă mai grea. Bine, eu iarna tot timpul am probleme, n-am chef să fac lucruri și acum că am treaba asta, să ajut oameni, mă simt extraordinar. Pe mine mă încarcă tot timpul. Toată lumea mă întreabă dacă mai pot. Da, mai pot. Am multă energie . În momentul în care ajut oameni, n-am cum să nu am energie.

image
  • Cum te relaxezi noaptea târziu, ca să zic așa?

Sincer, mă mai uit la chestii, la TV. Foarte mult mă uit la ce se întâmplă acum în lume și mă mai uit la un serial, mai ascult muzică, încerc să mă deconectez. Acum am venit la film. Am venit să stau 3-4 ore.

  • Cum ți se pare experiența 4D?

Am mai fost, dar nu mai știu când a fost ultima oară. N-am mai fost de mult la 4D, dar e mișto experiența, adică e altceva. O să simt atingerea lui Cât Woman din "Batman" o să fie interesantă, dacă mă întrebi pe mine.

  • Ai mai pleca în vreun reality-show? Ai mai primit oferte? (n.r. a fost în 2021 la Survivor)

Da, chiar aș mai pleca. Momentan, nu pot să zic nimic, e perioada asta.

  • În armată te-ai duce?

Sincer, nu știu ce să zic. Aș pleca, dar am părinții acasă și cred că dacă ar auzi maică-mea că aș face o chestie de genul ăsta n-ar fi prea OK pentru mine.

  • Cați ani ai?

28. Dacă ar fi să îmi apăr țara, clar nu aș pleca într-o vacanță și să stau undeva la soare, când oamenii pățesc ce pățesc.

Ce a declarat Dani Mocanu despre refugiați

Cunoscutul manelist a fost zilele trecute în vama Sighet și a declarat că forţele de ordine nu l-au lăsat să ajute. „Ce sa zic, e alt film aici, nu e ce vedem noi la televizor. Am venit cu trei maşini de alimente, pe care le-am dus la Sala Polivalentă. Sala Polivalentă e plină de alimente, aşa că nu mai aduceţi, fraţilor, că le aduceţi degeaba, şi oamenii care trec…. Nu sunt amărâţi, sunt bine oamenii, ăştia care au apucat să treacă sunt milionari, au planurile făcute.

Am luat două femei în vârstă, să le ducem până la Bucureşti, şi a venit un poliţist bătrân, gras, supărat că iese la pensie, şi le-a dat jos din maşină, le-a zis că sunt periculos", a declarat Dani Mocanu în mediul virtual.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net