Cât de frumoasă este sora mai mică a lui Brigitte Pastramă! Cristina are 41 de ani și alură de fotomodel!

Brigitte Pastramă este cunoscută de o lume întreagă prin prisma mariajului pe care l-a avut cu fostul tenismen, Ilie Năstase, dar și a propriilor afaceri pe care le deține. Frumusețea vedetei este una de necontestat, însă la fel de evidente sunt și nenumăratele intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Puțini sunt cei care știu că Brigitte are o soră cu trăsături de model internațional!

Brigitte Pastramă are o soră cu trăsături de fotomodel
Brigitte Pastramă are o soră cu trăsături de fotomodel

Brigitte Năstase nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a ține semnele de îmbătrânire la o parte.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au făcut parada modei la cumpărături 

Injecțiile cu acid hialuronic pentru estomparea ridurile, alte injecții pentru un plus de volum al buzelor, dar și intervenții în zona feselor, sunt doar o parte dintre procedurile prin care Brigitte a trecut de dragul frumuseții. Puțini sunt cei care știu că Brigitte are o soră care i-a moștenit frumusețea, dar și pasiunea pentru operațiile estetice. 

Cristina Szeifert a împlinit 41 de ani pe 12 aprilie, prilej cu care Brigitte a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe fotografii în care apare alături de sora sa mai mică. Deși nu se mai află la prima tinerețe, Cristina are o formă fizică care le-ar face invidioase chiar și pe cele mai tinere dintre femei. Un abdomen tonifiat, picioare lungi și fără pic de celulită, sâni voluptoși și un zâmbet de Hollywood, toate o pot descrie perfect pe frumoasa Cristina. 

Sora mai mică a lui Brigitte locuiește de mai multă vreme în Italia și rareori sunt ocaziile în care sosește în țara natală pentru a-și vizita sora mai mare. În ciuda distanței care le separă și a kilometrilor, Cristina și Brigitte sunt apropiate și au o legătură bună. 

Vezi și: Brigitte și Florin Pastramă fac sacrificii pentru a se menține în formă 

Cristina Szeifert a absolvit o școală de arte, dar apoi a studiat psihologia. Ulterior s-a reprofilat și a intrat în lumea modellingului, ajungând să defileze pe podiumurile din Italia și să aibă propria afacere. Este căsătorită cu un milionar de origine elvețiană, însă nu își face încă planuri de nuntă, deși a fost cerută în căsătorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el