Ironia sorții! Brigitte s-a despărțit, fiul ei rebel se însoară!

Mama e în divorț, iar fiul se pregătește de însurătoare! S-au dus vremurile când Brigitte se certa la cuțite cu fiul său rebel, Robert Sfăt. Acesta s-a cumințit ca prin minune, de când s-a logodit și s-a așezat la casa lui. Nunta se pare că bate la ușă!

brigitte pastrama si fiul ei robert sfat jpeg
Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, s-a logodit Sursa: Click!

Brigitte Năstase a anunțat că divoțează de Florin Pastramă, în exclusivitate, pentru Click!, la petrecerea Viva. Cu acest prilej, Brigitte ne-a mai servit o informație prețioasă din sânul familiei sale, în care conflictele și scandalurile au fost la ordinea zilei în ultimul timp.

Fiul ei, Robert Sfăt, cu care anul trecut Brigitte s-a bălăcărit prin emisiuni de televiziune ca la ușa cortului, e pe punctul să se însoare. Robert s-a cumințit instantaneu după ce a găsit o tânără cu care s-a și logodit. Acum Robert este la casa lui și se pregătește în curând de nuntă, spre deosebire de mama lui care se alfă în plin divorț de Florin Pastramă.

Copii au crescut. Acum pe fiica mea trebuie să o păzesc. Băiatul e mare, la casa lui! E logodit! Are 21 de ani de ani și jumătate. Nu știu, dar e posibil să urmeze nunta în curând!”, a declarat Brigitte, pentru Click!

stanga
dreapta
robert sfat iubita jpg
robert sfat2 jpg
robert sfat3 jpg
robert sfat5 jpg
Robert Sfăt, fiul lui Brigitte jpeg
Şi copiii Brigittei Sfăt, Sarra (6 ani) şi Robert (14 ani), sunt prezenţe rare la mondenităţi, iar sâmbătă mama lor i a lăsat să şi ia porţia de celebritate  jpeg
brigitte pastrama robert sfat jpeg
roby brigitte fiu jpeg
fiu brigitte 0 jpeg

Brigitte are doi copii rezultați din primele două căsătorii. Fiul cel mare, Robert Sfăt, care în trecut aspira la o carieră ca și DJ, are acum aproape 22 de ani. Fiica lui Brigitte din mariajul cu omul de afaceri Ovidiu Torj, Sara, are 16 ani, și își însoțește, mai nou, mama pe la evenimentele mondene.

Mama mi-a zis sa nu am încredere în toată lumea și sa fiu pe cont propriu, să mă bazez pe mine, pentru că altora nu le pasă, ne-a declarat Sara Torj, fiica cea mică a lui Brigitte.

Brigitte și fiul ei, scandal cu țipete și înjurături!

Brigitte și fiul ei, Robert, au fost protagoniștii unui scandal monstru prin emisiuni televizate, chiar anul trecut. Tânărul a apărut atunci la tv și i-a cerut public mamei sale banii moșteniți de la tatăl lui.

A urmat apoi un alt scandal ca la ușa cortului, atunci când Brigitte și-a acuzat public fiul că ar fi devastat, pur și simplu, apartamentul din București, pe care ea tocmai ce i-l cumpărase fiului ei și care era trecut, de altfel, pe numele ei.

A fost circ atunci, în direct la Antena Stars, unde Brigitte și Pastramă aveau un reality-show. S-a lăsat cu scuipături, înjurături, țipete și chiar tras de păr, asta după ce Brigitte a descoperit șocată că Robert desenase cu graffitti pe pereții apartamentului, în care ea băgase nu mai puțin de 300.000 de euro.

stanga
dreapta
brigitte fiica sarah2 png
brigitte fiica sarah1 png
brigitte fiica sarah3 png
brigitte pastrama2 png

are doi copii din două căsătorii

Viaţa Brigittei Sfăt a fost și este încă demnă de scenariul unei telenovele. Vedeta originară din Timișoara, a pornit ca top-model, apoi a fost soţie, mamă, văduvă și ajuns într-un final și la închisoare. Brigitte Sfăt s-a lansat în show-biz în anul 2000, atunci când a câştigat concursul Top Model România şi s-a numărat și printre finalistele la Top Model of the World.

Brigitte s-a căsătorit prima dată cu omul de afaceri, Octavian Sfăt, care deţinea în Timişoara un club, mai multe restaurante şi două vile. La 25 de ani, mai precis în decembrie 2002, Brigitte a rămas văduvă, după ce Octavian Sfăt a murit subit, de infarct. Cei doi au împreună un fiu, pe Robert Sfăt.

La un an de la moartea lui Octavian Sfăt, în 2003, Brigitte a fost condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare. A urmat apoi căsătoria cu interlopul Ovidiu Torj, partenreul ei de afaceri de la acea vreme, cu care a avut-o pe fiica ei, Sara.

A urmat apoi mariajul tumultuos cu Ilie Năstase, și ultimul cel cu Florin Pastramă cu care se află, momentan, în divorț. Brigitte a anunțat, în exlcusivitate pentru Click!, că va divorța definitiv de Florin Pastramă la notar, după 3 ani de căsnicie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rona hartner
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG