Împăcarea anului! Primele imagini cu Brigitte și Florin Pastramă, în tandrețuri: «Adio, dar rămân cu tine»

#Exclusiv Click!

E telenovelă în toată regula între Brigitte și Florin Pastramă. Acum o lună Brigitte anunța, pentru Click!, că divorțează de Pastramă la notar. Se pare, însă, că cei doi tocmai ce au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat ! Brighi l-a iertat pe Pastramă, ba chiar i-a trimis până și mesaje mamei soacre!

Brigitte e pe cale să-l ierte iar pe Pastramă Sursa: Facebook
Brigitte e pe cale să-l ierte iar pe Pastramă Sursa: Facebook

E dragoste cu năbădăi, nu glumă, între Brigitte și Florin Pastramă ! Brigitte Pastramă a aruncat bomba, pe 2 iunie, la petrecerea Viva, și anunța divorțul, în exclusivitate pentru Click! A urmat o perioadă în care Brigitte a făcut circ în presă și l-a făcut cu ou și cu oțet pe cel de care se jura că divorțează la notar.

Se pare că că bruneta s-a sucit, însă, subit! Nu se știe încă ce anume a adus-o la sentimente mai bune. Probabil rugăciunile lui Pastramă, care declara deunăzi că el are de partea lui Credința.

Mesaj pentru mama soacră :”Ți-am luat fiul!”

Cert este că Brigitte a luat pe toată lumea prin surprindere când a început să posteze, pe rețele de socializare, mesaje de apreciare și de mulțumire către mama soacră, cu care deunăzi era în scandal.

Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie supărată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minuntat suflet pe care l-am cunoscut și îi mulțumesc”, suna unul dintre mesajele postate de vedetă, în dreptul unei imagini cu Florin Pastramă și mama lui.

Declarații siropoase de iubire!

Dintr-o dată în sânul cuplului Brigitte - Florin Pastramă pare să curgă numai lapte și miere. Ultima poză postată în miez de noapte îi arată pe cei doi îndrăgostiți unul în brațele altuia, în pat. Sub imaginea cu porumbeii mângâindu-se stă scris mesajul: "Te iubesc foarte mult!"

Brigitte a postat apoi o altă poză, de la nunta ei cu Pastramă, împreună cu cumnatul ei.

El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris Brigitte.

Brigitte îi face bairam mare fiicei ei, Sara Sursa: Instagram
Brigitte îi face bairam mare fiicei ei, Sara Sursa: Instagram

"Vorbim la ziua Sarei!"

Intrebată de Click! dacă putem vorbi de o împăcare, Brigitte nu a comentat deocamdată nimic, ci doar a transmis că ea și Pastramă vor vorbi săptămâna viitoare la ziua fiicei ei, Sara.

Brigitte a pregătit o ptrecere de basm pentru Sara, fiica ei din căsnicia cu omul de afaceri Ovidiu Torj, care va avea loc pe 14 iulie, la restaurautul lui Brigitte din cadrul bazei lui Ilie Năstase.

Așadar, sunt șanse mari să-i vedem, din nou ca un cuplu pe Brighi și pe Pastramă care vor anunța cu acest prilej și marea împăcare!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net