Brigitte: «Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a zis să mă împac cu Florin!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Brigitte și Florin Pastramă sunt recunoscuți pentru numeroasele discuții pe care le-au avut de-a lungul timpului. Au spus de mai multe ori că se despart, că nu vor să mai audă unul de celălalt, și-au lansat acuzații care mai de care mai dure și, la final, și-au regăsit drumul către fericire. Bruneta spune acum că împăcarea lor e dată de la Dumnezeu!

Împăcarea este oficială. Brigitte și Pastramă au fost împreună la ziua Sarei
Împăcarea este oficială. Brigitte și Pastramă au fost împreună la ziua Sarei

Foto: Arhiva personală

Citește și: „Adio!”, dar mai iubește-mă puțin! Brigitte și Florin Pastramă, protagoniștii unei noi împăcări

Vă sună cunoscut scenariul? Seamănă cu altă telenovelă românească, cea ai căror protagoniști au fost ani de-a rândul Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Acum, noul cuplu pus pe certuri și împăcări este format din Brigitte (45 de ani) și Pastramă (42 de ani).

Iată și: Brigitte a suferit o operație complicată. Ce i-a transmis lui Florin Pastramă, după ce a «abandonat-o» în spital

Au fost împreuna la ziua Sarei, fiica lui Brigitte

Foto: Blitz

Cu două săptămâni în urmă, fosta bruneta era foc și pară pe soțul ei, Florin Pastramă, și declara că nu vrea să mai audă de el, s-au despărțit definitiv și ea va reveni la numele care a consacrat-o, adică al fostului tenisman Ilie Năstase.

Mai vezi și: Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

Se pare că bătăile de care se plângea Brigi nu au fost chiar atât de rele, dat fiind faptul că fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute alături de cel care o înjura și agresa în locuri publice acum câteva luni.

Din păcate: Brigitte Pastramă a izbucnit în lacrimi de ziua ei: "Am crezut că-și bate joc de mine"

În urmă cu doar câteva seri am rămas muți de uimire când am observat că Florin s-a întors acasă, la reședința din Pipera. Acolo îl aștepta (deloc) surprinzător nimeni alta decât Brigitte Pastramă. Cum orice despărțire este obositoare, cei doi au decis să rămână tot împreună.

«Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!»

Cu această ocazie, cei doi s-au afișat împreună și în mod oficial, iar Brigitte a declarat pentru Click! cum a fost posibilă împăcarea lor.

Am suferit o operație, pentru că aveam glicemia foarte mare și a trebuit să mă operez. Am fost singură în spital, am slăbit 12 kilograme în urma acestei intervenții, pentru că așa e, nu mai pot să mănânc și nu prea am ce. Și acolo, în spital, a treia zi după operație, la ora 4.35 dimineața, am visat și m-am trezit așa că o mână scria pe tavan:  «Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!».

Iată și: Brigitte Pastramă, în cei mai mulați colanți! Cum a fost surprinsă pe stradă

Am zis că asta este voia lui Dumnezeu, sută la sută! Imediat am băgat pe Google, am văzut că este Marcu, un verset din Biblie, și mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a vorbit iar eu nu pot  să fac altceva, dacă Dumnezeu mi-a vorbit asta, e voia lui Dumnezeu! La 2-3 săptămâni după aceea am reluat relația cu Florin, am așteptat să lucreze Dumnezeu, nu oamenii”, ne-a mărturisit bruneta, care se emoționează imediat și are ochii plini de lacrimi când vorbește despre ce s-a întâmplat între ei.

„Relația noastră este extraordinar de bine”

WOW: Brigitte Pastramă, la cumpărături într-o ținută de zeci de mii de euro

„Mulțumesc Domnului Iisus, suntem foarte bine! Mai bine ca oricând. Da, viața noastră este o lună de miere! Eu nu am vrut niciodată să mă despart de el, am vrut doar să îl sperii că să nu mai facă ce făcuse. Nu o să-mi mai fac planuri din astea, că nu sunt bune. Chiar nu sunt bune! Îmi doresc ca Dumnezeu să ne binecuvânteze cu pace, cu înțelepciune, cu un copil, cu o familie fericită! Relația noastră este extraordinar de bine, este mai bine decât înainte!”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!