Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

„Războiul” dintre Raluca Podea și Brigitte continuă, chiar și după ce aceasta din urmă a anunțat divorțul de Florin Pastramă, el fiind, la începuturi, mărul discordiei dintre cele două. În prezent, Raluca a luat o decizie radicală și îi cere lui Brigitte despăgubiri uriașe! Iată motivele!

Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Foto: Colaj Click!/ Arhivă personală
Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Foto: Colaj Click!/ Arhivă personală

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, și Brigitte, cea care încă este soția în acte a acestuia, sunt din nou în centrul unor divergențe.

Citește și: Brigitte, decizie neașteptată! Ce nume de familie are acum, după despărțirea de Florin Pastramă!

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie

Raluca Podea a decis să o dea în judecată pe Brigitte, după ce vedeta TV i-a adus acesteia mai multe injurii și jigniri, chiar și în timpul mai multor emisiuni, dar și prin intermediul rețelelor de socializare.

Astfel, Raluca a decis să își facă dreptate în instanță, cerându-i daune lui Brigitte pentru calomnie. Recent, în cadrul unui interviu, fosta iubită a lui Florin Pastramă a explicat că nu renunță la „lupta” ei cu Brigitte și că speră ca Justiția să îi facă dreptate și să îi ofere despăgubirile cerute. 

Nu rata și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au fost surprinși

Raluca Podea a dezvăluit că imaginea ei a avut de suferit după ce Brigitte a făcut anumite comentarii negative la adresa ei, iar jignirile respective l-au afectat totodată și pe fiul ei, David.

Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!”, a declarat Raluca Podea pentru Ego.ro.

Raluca Podea ar cere daune în valoare de 100.000 de euro!

Potrivit sursei citate, Raluca ar fi cerut în instanță daune morale în valoare de 100.000 de euro din partea lui Brigitte, după ce a dat-o în judecată pentru calomnie. Întrebată care este suma exactă, aceasta nu a dorit să dezvolte subiectul, susținând, în același timp, că nu mai dorește să audă de Brigitte și Florin Pastramă.

Se pare că pe lângă procesul de divorț pe care îl are cu Florin Pastramă, Brigitte va ajunge la Tribunal și pentru a-și rezolva în instanță problemele cu cea pe care jignit-o. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net